Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Sex Education seizoen 4: alles wat je moet weten over cast en releasedatum

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben seizoen 3 van Sex Education in één week uitgekeken. In seizoen 3 waren er genoeg nieuwe verhaallijnen waarvan we hebben genoten. Vooral de relatie tussen Ruby en Otis werd veel besproken door fans. Netflix heeft nu het vierde seizoen van de serie bevestigd en we vertellen je alles wat je moet weten.

Wij zijn benieuwd wat er met Moordale High gaat gebeuren.

Sex Education: seizoen 4

Het derde seizoen van Sex Education verscheen deze maand – 17 september – op Netflix en wij zijn druk geweest met bingen. Hoewel we nog veel moeten verwerken van het laatste seizoen, kijken fans, inclusief wij, al uit naar een vierde seizoen. Goed nieuws: Netflix heeft een vierde seizoen bevestigd.

Via een tweet bevestigde Netflix het nieuwe seizoen, “Breaking News out of #TUDUM! Sex Education has been renewed for Season 4!” Ook castleden delen het goede nieuws op Instagram. Actrice Gillian Anderson – die Jean Milburn speelt – het nieuws op Instagram en deelde een selfie met medesterren Asa Butterfield (Otis), Patricia Allison (Ola), Mikael Persbrandt (Jakob) en Alistair Petrie (Mr Groff). De actrice plaatste ook een foto waarop het lijkt dat zij en Mikael (Jakob) knuffelen met de simpele caption, “😬 @sexeducation.”

Hoewel seizoen 4 nu is bevestigd, moet de cast nog wel worden onthuld. De hoofdpersonages waren tot nu toe te zien in alle drie de seizoenen en wij verwachten dat ze ook in het vierde seizoen gaan terugkeren. Dan hebben we het over Oits, Maeve, Jean Milburn, Eric, Adam, Olivia en Anwar, maar we hopen natuurlijk stiekem dat alle personages van het afgelopen seizoen terugkeren voor het aankomende seizoen.

Releasedatum

Netflix heeft nog geen releasedatum voor seizoen 4 bevestigd. Waarschijnlijk is het nieuwe seizoen pas in 2022 te zien op Netflix. Tot nu toe kwam er elk jaar één seizoen uit. Seizoen 1 in januari 2019, gevolgd door seizoen 2 in januari 2020 en seizoen 3 kwam pas in september 2021 uit vanwege vertraging door de pandemie.

NETFLIX

Gezien het feit dat seizoen 3 pas in september op ons scherm verscheen, is het waarschijnlijk dat een releasedatum voor het vierde seizoen in 2022 ook pas later in het jaar zal plaatsvinden. Hoe dan ook, wij kunnen niet wachten op het vierde seizoen van Sex Education.

Zó oud zijn de castleden van Sex Education in het echte leven

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.