Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 6 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Het internet is fan van deze betaalbare shampoo, die blijkbaar mega goed is voor je hoofdhuid

Het vinden van de juiste shampoo kan een hele opgave zijn. Soms wordt je haar te vet, soms droogt het uit of je haar wordt veel te zwaar – het valt allemaal niet mee. Maar als we het internet mogen geloven is de oplossing nabij. Er is een shampoo die alle problemen oplost en ook nog eens mega goed is voor je hoofdhuid.

En hij kost slechts 3 euries.

Het internet zweert bij deze shampoo van Garnier voor een gevoelige hoofdhuid

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het verzorgen van je hoofdhuid is. Je hoofdhuid is als het ware de vruchtbare grond voor een gezonde haargroei. Daarom dat je pas kan spreken van gezond haar, wanneer de hoofdhuid blij is. Iedereen die wel eens last heeft gehad van een jeukende of schilferige hoofdhuid, weet dat weinig zo vervelend is.

Gelukkig is onze reddende engel dichtbij. Althans, als we het internet mogen geloven. Overal duikt namelijk de Garnier Loving Blends Oat Milk Delicacy Shampoo op. Deze shampoo is ontwikkeld met een mix van havermelk, een ingrediënt dat rijk is aan vitaminen en calcium. Ook zit er ijzer in, wat zorgt voor een ontstekingsremmende werking. Tot slot vind je ook rijstcrème in de formule, dat roos en jeuk bestrijdt. 

Als je last hebt van een droge, gevoelige en soms moeilijke hoofdhuid, dan is deze shampoo een safe bet. Het zal niet meteen al je problemen oplossen, maar het verzacht en kalmeert enorm. Nog twee pluspunten: het maakt je haar ultra-zacht en verzwaart niet.

We weten dat Garnier een betaalbaar merk is, maar dat deze shampoo zo goedkoop zou zijn hadden we niet verwacht. Voor een fles van de Garnier Loving Blends Oat Milk Delicacy Shampoo betaal je slechts €2,99. Ja, dat lees je goed. Voor de prijs van een havercappucino heb je een havershampoo die ervoor zorgt dat je hoofdhuid weer gelukkig wordt. Spend your money wisely. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.