Anne Smits
Anne Smits Celebrity 24 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Shawn Mendes en Camila Cabello samen gespot in New York

Vorige maand werden Shawn Mendes en Camila Cabello al samen gespot op hét celebrity-festival van het jaar: Coachella. Ondanks dat de twee het daar samen erg leuk hadden en zoenend over het festival dwaalde, was er van een officiële get together geen sprake. Maar daar lijkt nu opnieuw verandering in te zijn gekomen. Het Señorita-koppel struinde namelijk hand-in-hand over de straten van New York.

There’s is nothing holding them back…

Zijn Shawn Mendes en Camila Cabello dan toch samen?

Het lijkt erop dat de zoen op Coachella opnieuw voor vlinders heeft gezorgd…

De relatie van Shawn en Camila

Weet je even niet meer wat de relatiegeschiedenis is van Shawn en Camila? Na een jarenlange vriendschap, maakte het stel hun relatie officieel bekend aan het publiek tijdens hun eerste optreden in augustus 2019 bij de MTV Video Music Awards. Hier zongen ze samen hun duet “Señorita”. Ruim twee jaar later maakte het stel toch een einde aan hun relatie met veel teleurgestelde fans als gevolg.

Samen in New York

Nu, twee jaar later, zijn de ‘exen’ na een romantische ontmoeting op Coachella opnieuw gespot tijdens een koffiedate in New York. Niet alleen hielden ze hun koffiebeker vast, ook konden ze elkaars handen niet weerstaan. Na hun vorige ontmoeting op Coachella verklaarde een bron van Page Six dat het om een goede vriendschap en niet om een relatie gaat:

“Shawn and Camila remain friends with a lot of love and history between them, but they aren’t dating again. They’ve stayed in touch since their breakup and decided to meet up at Coachella since they were both going.”

Goede vrienden?

Hoe goed een vriendschap ook kan zijn, wat ons betreft betekent het vasthouden van elkaars hand wel degelijk meer dan slechts een goede vriendschap. Misschien moeten Shawn en Camila daar alleen zelf nog achter komen. In ieder geval zien wij, en een hele hoop fans, een back together wel zitten..

Dit is alles wat je wil weten over de nieuwe vlam van Dua Lipa

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.