Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 4 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande en Beyoncé zijn fan van side-swept bangs uit de 00’s

Haartrends komen en gaan sneller dan we bij kunnen houden, toch is er af en toe een trend waar we niet omheen kunnen. Wel moeten we eerlijk toegeven dat we niet altijd even enthousiast worden van een pony, maar deze nieuwe haartrend durven zelfs wij aan. De side-swept bangs uit de 00’s maken namelijk een comeback en dit is dus het perfecte moment om deze haartrend uit te proberen.

Celebrities als Beyoncé en Ariana Grande zijn al fan.

Haartrends

Begrijp ons niet verkeerd, we houden van een middenscheiding, maar het is na meer dan tien jaar toch wel tijd voor wat nieuws. Nu lijkt het erop dat de side-swept bangs uit de 00’s een comeback maken en daar hebben we absoluut geen probleem mee. Van Regina George tot Avril Lavigne: als we terug in de tijd kijken zien we genoeg redenen om nu nog een kappersafspraak te plannen.

Hoewel we veel trends te danken hebben aan Gen Z, waren ze geen groot fan van de side-swept bang haartrend. Ze vonden de pony verouderd en misschien hadden ze gelijk, maar we weten allemaal dat de trends van vroeger altijd terugkomen in het modebeeld van nu. Dat is precies wat er met deze trend is gebeurd en het is nu officieel tijd dat we curtain bangs gaan inruilen voor side-swept bangs.

See-through bangs is dé ponytrend van dit moment en super makkelijk te onderhouden

Side-swept bangs

We hebben ons jaren vermaakt met een normale pony en een middenscheiding, maar het wordt nu toch echt tijd voor wat nieuws. “Thank u, next,” zijn de wijze woorden van misschien wel de enige vrouw die al jaren toegewijd is aan verschillende pony’s. Het is niet de eerste keer dat Ariana Grande vooruitloopt op de trends, en deze keer bewijst ze het opnieuw.

Ariana Grande is overigens niet de enige celebrity die we met de nieuwste haartrend hebben gespot, want de make-upartist van Shay Mitchell plaatste een foto op Instagram waarop de actrice met side-swept bangs te zien is. Zelfs Beyoncé onthulde op Instagram side-swept bangs die de Bey-hive de naam “bayang” of Beyoncé bang gaf. Wij zijn fan!

Reacties

Fans waren er natuurlijk snel bij en aan hun reacties te zien zijn ook zij obsessed met deze trend. “Loveee the BAYANGGG” reageerde een volger van Beyoncé, terwijl een andere fan erop wees dat het haar van Queen B lijkt op de pony die Beyoncé droeg voor een van haar muziekvideo’s uit de 90’s. “It’s giving me, myself and I,” reageerde de fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.