Anne Smits
Anne Smits Post 30 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze zomerse collectie van Mango x Simon Miller wil je niet missen

De collabs tussen merken vliegen ons de laatste weken om de oren. Van GANNI die besluit om niet met één maar met twee merken een samenwerking aan te gaan, met zowel Ace & Tate als New Balance. Tot aan H&M die wederom met een knaller van een collab komt met Mugler. Ook Mango heeft niet stilgezeten en brengt een collectie uit samen met Simon Miller.

En alle maten zijn er nog…

Mango x Simon Miller

Simon Miller is een modemerk uit Los Angeles met kleding, schoenen, tassen en accessoires. Het merk is nogal aan de prijzige kant, maar in de collectie met Mango nu een stuk betaalbaarder. Met de zomer voor de boeg is deze collectie perfect om nog een aantal items voor je vakantie in te slaan.

Jurk met knoop – € 99,99

Deze prachtige jurk is perfect voor een diner op vakantie of misschien wel voor een bruiloft. Combineer ‘m met een paar slippertjes en de jurk is ook geschikt voor het strand.

Bedrukte jurk met knoop – € 69,99

Deze oranje-gele jurk draag je eenvoudig over je bikini op het strand. Wil je er een look van maken die je ook naar andere gelegenheden kunt dragen, scoor dan ook de bijpassende broek.

Bedrukt badpak met gekruiste bandjes – € 59,99

Nog op zoek naar een badpak die je ook heel leuk als body draagt? Ook die vind je in de Mango x Simon Miller-collectie.

Bedrukte bucket hat – € 29,99

De ontwerpers van de collectie hebben aan alles gedacht en zijn ook de accessoires niet vergeten. Zo zitten er een aantal te leuke bucket hats in de collectie: ideaal wanneer de zon schijnt.

Gebreide jurk met franjedetail – € 159,99

Niet zo’n fan van felle kleuren? Geen zorgen. Er zit ook een prachtige zwarte gebreide jurk in de collectie.

Wil je de rest van de collectie bekijken? Je vindt de te gekke items uit de collectie van Mango x Simon Miller hier.

Zara brengt collectie uit met badkleding en wij zijn fan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.