Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 14 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Zien: ontwerper Simon Porte Jacquemus doet het viral Wednesday Addams-dansje

Wij, en heel de wereld, zijn in de ban van de nieuwe Netflix-serie Wednesday. De serie zit prachtig in elkaar (hoi Tim Burton), de verhaallijn is spannend én alle acteurs zijn amazing. Jenna Ortega speelt de rol van Wednesday en wát een actrice is dat. Ze knippert de hele show maar zo’n drie keer en ook denk je heel even dat ze echt nooit geleerd heeft om te lachen. Tijdens haar schoolbal vraagt ze Tyler mee als haar date, en ook zij danst om hem.. te versieren? Of gewoon om haar manier van feest te vieren? Dat dansje, bedacht door Jenna Ortega zelf, gaat helemaal viral op Tiktok – wél met een nummer van Lady Gaga eronder. Niemand minder dan ontwerper Jacquemus doet ‘m ook op een feestje en die beelden wil je vast even zien.

Wednesday x Jacquemus

In Wednesday volgen we de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy terwijl ze haar paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.. het moet leren navigeren in het leven van een tiener. Wednesday is sarcastisch, maar ook ontzettend slim en heeft altijd haar woordje klaar.

Dat het fictieve figuur populair is, is een understatement. #wednesdaydance heeft 831.M views en #wednesdayaddams zelf 16.8 miljard (!!!!) views.

Jacquemus goes TikTok

Niet zo gek dus, dat het mensen over de hele wereld bereikt. Zo heeft Lady Gaga herself al een video gepost waarin ze dit dansje doet, maar ook ontwerper Simon Porte Jacquemus doet ‘m.

@manger.parisien

He is a icon and he is the moment @jacquemus • • #jacquemus #jacquemusparis #paris #party

♬ original sound – heyy

En dit is niet het enige wat Mr. Jacquemus himself kent van TikTok, ook de Rosalia ‘ik kauw asociaal op mijn kauwgom’-trend komt voorbij.

@jacquemus

….

♬ son original – Jacquemus

Bye spaargeld: Nike slaat de handen ineen met modemerk Jacquemus en de eerste beelden wil je zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.