Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion Week 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Simpele teenslippers worden trending, als we PFW mogen geloven

Ondanks dat Parijs afgelopen week in teken stond van couture, in plaats van ready to wear, halen we toch veel inspiratie uit de modeweek. We zien in de straten verschillende trends ontstaan. En vooral een waar wij heel blij van worden: teenslippers.

Wanneer mode en comfort samenkomen, zijn wij door het dolle heen.

De streetstyle trend van Paris Fashion Week: teenslippers

Sla die Havaianas maar weer in. Of beter nog: haal je oude uit de kast. We zagen de afgelopen week en tijdens Mens Fashion Week een heleboel toffe streetstyle looks met een teenslipper eronder.

Nu de temperaturen tot grote hoogte stijgen, zijn wij dolblij met deze nieuwe trend. Met dagen boven de 30 graden waren de Havaianas een perfecte oplossing voor de streetstyle celebs om koel te blijven, en tegelijkertijd de aandacht van fotografen te trekken.

Tijdens de drukte van fashion week is comfort essentieel. Vaak woon je op één dag wel tien shows bij – om nog maar te zwijgen van de talloze afterparty’s – het is geen geheim dat fashion insiders extra aandacht besteden aan footwear. Waar de teenslipper eerst een comfortabele tussenstop was (voor in de taxi bijvoorbeeld) na een lange tijd op hakken, is het nu een fashion statement an sich.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Ook tijdens de show van Jacquemus bij het Paleis van Versailles verschenen stijliconen op slippers. Onder andere Marc Forné combineerde stijl en gemak in deze effortless look.

Onze favoriete teenslippers

Wij zijn de moeilijkste niet, dus zetten we alvast wat prachtparen voor je op een rij.

Havaianas Top in Zwart – €22

We beginnen met de klassiekers: de Havaianas. Deze kochten we vroeger altijd op vakantie, maar dragen we nu onder onze meest verfijnde outfits.

 

NA-KD Teenslippers in beige – €59,95

Liever een wat grover paar? Deze van NA-KD zijn perfect om de hete dagen in te trotseren.

Havaianas Slim Platform – €35

De platformgekte is nog niet over, want zelfs Havaianas komt met een verhoogd model.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.