Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 14 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack zorgt ervoor dat je strapless bh nooit meer afzakt

De bh: het is soms je grootste vriend, maar soms ook je grootste vijand. Het is lastig om een bh te vinden die goed bij je past en dan hebben we het nog niet eens over een strapless bh. Deze bieden namelijk niet dezelfde support als een normale bh, maar je hebt ze soms wel nodig. Gelukkig laat deze TikTok-hack zien hoe je ervoor zorgt dat je strapless bh nooit meer afzakt.

Life hack!

Bh

Het uitzoeken van de perfecte bh is een hele opgave. Er zijn namelijk zoveel verschillende maten en vormen dat je maar net het goede model moet tegenkomen. Wat kan helpen is hulp vragen aan een professional. Medewerksters in lingeriewinkels kunnen je opmeten en precies vertellen welke maat bh het beste bij jou past.

Op social media zijn ook tips en tricks te vinden over bh’s. Zo laat deze TikTok-hack zien hoe je op een gemakkelijke manier je bh-bandjes kunt wegwerken en weten we nu wat de juiste manier is om een bh aan te trekken. Hoewel deze tips erg handig zijn voor een normale bh, vertelt deze TikTok-hack precies hoe je ervoor kunt zorgen dat je strapless bh nooit meer afzakt.

Pijn aan je boobies? Dit zijn de vijf signalen dat je de verkeerde maat bh draagt

TikTok-hack

Een afzakkende bh: alle strapless bh-dragers kennen deze struggle maar al te goed. De oplossing voor dit probleem is echter niet om je strapless bh niet meer te gebruiken, maar juist te kijken naar een slimme en eenvoudige hack die je bh steviger maakt. Nou hebben wij een hack gevonden die ervoor zorgt dat je strapless bh nooit meer afzakt en die delen we natuurlijk maar al te graag met jou.

Hannah Warling – @hannahwarling – laat in haar TikTok-video precies zien hoe de hack werkt. De clip laat in slechts 20 seconden zien hoe je ervoor zorgt dat je strapless bh nooit meer naar beneden zakt. Het heeft alles te maken met een bh-bandje, die je onder de buste van de bh aan beide kanten vast maakt. Dit zorgt voor extra stevigheid, waardoor de bh niet naar beneden kan zakken.

@hannahwarling

save this strapless bra hack for the next time you need to wear one! ❤️ #bra #brahack #outfithacks #clothinghacks #fashiontiktok #girlytiktok #style

♬ GREEDY x TREASURE – conradrocha

Zo vaak moet je je bh, beddengoed en jeans wassen om niet mega goor te zijn

Reacties

De hack lijkt in de smaak te vallen bij volgers, want de video heeft al meer dan 29 duizend likes verzameld. Ook reageren volgers massaal onder de video. Zo schrijft een volger: “Yay, gonna try this 😍 thanks!” en andere fans schrijven: “Wow! Thank you”, “😯 wow i will try this when having a chance to go out after Covid” en “Definitely trying this👌🏼.”

Wij gaan deze bh-hack direct proberen!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.