Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 14 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Zo breng je ‘smudged eyeliner’ aan, net als bij de Hermès show

Vorige week vond de allereerste show van Hermès plaats in Amerika. Er was een opvallende make-up look te zien bij veel modellen, namelijk de smudged eyeliner look. De smudged eyeliner look van Hermès kreeg veel aandacht.

Hermès show

Donderdagavond 7 juni werd er een modeshow door het Franse merk Hermès gehouden in Manhattan. De show straalde New York uit en er waren veel celebrities en mensen uit de modewereld aanwezig. Er waren twee opvallende stijlen die heel tijd terug kwamen in de show: de ‘Parijs look’ en de ‘New York look’.

US - THE - SECOND - CHAPTER - OF - THE - HERMèS - WOMEN'S - FALL - WINTER - 2024 - COL
ANP

Opvallende make-up

Er was een opvallende make-up look tijdens de show: de smudged eyeliner. De make-up moest eruit zien alsof het vroeg in de ochtend al was gedaan en door de loop van de dag is vervaagd.  

eyeliner hermes
ANP

Smudged eyeliner look

Tijdens de show zijn de looks gemaakt met de nieuwe make-upcollectie van Hermès, die aankomende herfst uitgebracht wordt. Als je niet kunt wachten om de look zelf te maken, ga je op zoek naar een oogpotlood in een kleur die je aanspreekt. Tijdens de show werden verschillende kleuren met elkaar gecombineerd zoals bruin, groen, donker blauw en andere donkere kleuren. Laat je hier vooral door inspireren.

Zo maak je de look

Je brengt het oogpotlood aan op je wimperlijn, zowel boven als onder. Deze blend je daarna direct uit met een kwastje zodat je de smudged look krijgt. Als je de look wat heftiger wilt maken, of een andere kleur erbij wilt mengen, kun je ervoor kiezen om nog een laag aan te brengen. Vervolgens breng je een zwarte of bruine mascara aan. Focus bij het aanbrengen van de mascara voornamelijk op de aanzet, dit laat de look nog net wat meer opvallen.  

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.