Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 20 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Sofia Richie draagt dé jas voor komende lente

Na een week vol sneeuw en ijs, krijgen we dit weekend alvast een voorproefje van de lente. Je dikke puffer-jas mag in de kast blijven hangen en je mag je lentejas uit de kast toveren. Eerlijk is eerlijk: dat voelt als een feestje. Maar door de plotselinge komst van de lente, moeten we ook even schakelen naar de nieuwste trends. En dan vooral op het gebied van jassen, want voorlopig kunnen we niet zonder jas naar buiten.

Sofia Richie geeft ons alvast een dosis inspiratie voor de komende lente.

Jassen voor Lente/Zomer 2021

De dochter van Lionel Richie en ex van Scott Disick (op zijn beurt de ex van Kourtney Kardashian werd afgelopen week in Malibu gespot in dé jas voor komend seizoen. Jassen maken komende lente en zomer een groot deel uit van onze look. Zolang het nog te koud is om zonder jas naar buiten te gaan, maken we even flink gebruik van die trend. Maar dan natuurlijk wel op de manier zoals Sofia Richie dat doet.

Hailey Bieber bewijst met een oversized jas dat de perfecte quarantaine-outfit bestaat

Omdat we nog middenin de coronacrisis zitten en wandelen de hotste activiteit van het moment is, moet ook de jas dit jaar comfortabel én stijlvol zijn. Dat begrijpt ook Sofia Richie, die werd gespot in een zwarte coltrui en een jeans met daarop een groene jas van zijde. Zijde? Ja, je hoort het goed. De finishing geeft net dat extra beetje wat je outfit helemaal afmaakt. De diepgroene kleur staat overigens prachtig bij haar blonde lokken.

sofia richie jassen trends
Photographer Group/MEGA/GC Images/GettyImages

Catwalks

Het is geen verrassing dat juist celebrities als Sofia Richie in deze look worden gespot. Op de catwalks van Max Mara, N21 en Fendi zagen we deze variant ook al voorbij komen. Of je hem nou lang tot de enkels of kort als blazer draagt, de finishing van de coat is het belangrijkst. Wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.