Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Scott Disick deelt eerste foto’s met Amelia Hamlin op Instagram

Niet alleen het liefdesleven van de Kardashian-Jenners is veelbesproken de afgelopen weken met de scheiding van Kim en Kanye, de nieuwe liefde van Kourtney en de relatie van Kendall, ook Scott Disick houdt de gemoederen bezig. Inmiddels date hij al enige tijd met model Amelia Hamlin.

Scott deelt nu de eerste foto met Amelia op Instagram.

Scott Disick en Amelia Hamlin

Na zijn relatie met Sofia Richie, gingen vorig jaar verschillende geruchten de ronde. Zo zou Scott Disick terugkeren bij ex Kourtney Kardashian en werd hij daarna meerdere keren gezien met model Amelia Hamlin. Amelia, de 19-jarige dochter van Lisa Rinna uit The Real Housewives of Beverly Hills en Harry Hamlin, is de nieuwe liefde van Scott Disick. Toch werd het stel maar een paar keer samen gespot.

Nu maakt Scott de relatie met Amelia ‘Instagram Official’ maakt. Hij post een foto met het 19-jarige model tijdens een diner in Miami. Als caption schrijft hij, “Why so serious?” Daarna post hij een lachende foto met Amelia in dezelfde setting. Scott Disick werd eerder deze week al in Miami gespot met Amelia, terwijl hij zijn nieuwe platinumblonde haarkleur showde.

Instagram / @letthelordbewithyou
scott disick amelia hamlin
Instagram / @letthelordbewithyou

Niks serieus

Scott en Amelia werden voor het eerst samen gespot op de omstreden verjaardag van Kendall Jenner in oktober. In november werden ze samen gespot in Malibu en tijdens Thanksgiving deelde Amelia een foto met Scott en iemand anders met de caption, “Thankful 4 These PPL.” Ondanks de foto’s vertelt een bron aan E! News dat de relatie tussen Scott en Amelia niet serieus is.

“Scott and Amelia are talking and hanging out, but neither are looking for anything serious,” vertelt de insider aan E! News. “He is enjoying her company. She doesn’t spend time with the kids at all and Scott only sees her on his days off from his kids.” Ex Kourtney Kardashian is inmiddels samen met drummer Travis Barker.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.