Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 11 sep 2023
Leestijd: 1 minuut

Wanneer is de verontrustende film Sound of Freedom in Nederland te zien?

Afgelopen zomer is Sound of Freedom in première gegaan. Deze verontrustende film houdt de gemoederen flink bezig. Het waargebeurde verhaal gaat over kinderhandel en seksuele uitbuiting in Colombia. Eerder schreven wij al over de heftige reacties op TikTok, en nu is iedereen benieuwd. Helaas is de film nog niet te zien in Nederland en België..  komt dat nog?

Sound of Freedom

Sound of Freedom is een film over Tim Ballard. Als hij een achtjarig jongetje redt van kinderhandelaars, komt hij erachter dat zijn zusje al lange tijd vermist is. Tim zegt zijn baan bij de CIA op en waagt zich in de Colombiaanse jungle, waarbij hij zijn eigen leven op het spel zet. Maar, we zullen verder niet teveel verklappen.

Omdat de film gebaseerd is op een waar verhaal, zijn de reacties niet mis. Op de socials laten veel Amerikaanse kijkers weten dat er meer aandacht moet zijn voor dit grote probleem.

Wie is de regisseur?

De regisseur van de Sound of Freedom is de Mexicaanse Alejandro Gomez Monteverde (46). Deze veelbelovende filmregiseur kan je kennen van onder andere de film Little Boy en Bella, waar hij meerdere prijzen mee heeft gewonnen. Alejandro is getrouwd met de Amerikaanse actrice Ali Landry en hebben samen drie kinderen.

De film belooft veel goeds met zo’n regisseur, helaas moeten we nog even wachten op de release van Speed of Sound in Nederland. Kan jij niet wachten? We hebben hier een paar kijktips die nu op Netflix staan.

Wanneer is de film in Nederland te zien?

Vanaf 26 oktober zal de film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Nog even wachten dus!

Dit is het boek dat Prins Harry en Meghan Markle gaan verfilmen voor Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.