Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dol op Aperol Spritz? Dan wil je naar deze ‘Spritzeria’ in de mooiste Amsterdamse binnentuin

Kan jij op de zomerse dagen geen genoeg krijgen van een Aperol Spritz, Limoncello Spritz of St. Germain Spritz? Dan hebben we goed nieuws voor je. Een van Amsterdams mooiste hotels opent namelijk de ‘Spritzeria’ in de binnentuin.

En daar wil je heen om het weekend te vieren.

Pulitzer Hotel opent Spritzeria

In de warmste maand van het jaar staat bij Pulitzer in het teken van de spritz. Dit bruisende drankje is bij velen favoriet en nu hebben we dus de perfecte plek om het weekend in te luiden – of af te sluiten.

De hele maand juli kan er genoten worden van verfrissende spritz-cocktails op het pop-up terras. Omringt door een groene oase, in het hart van de stad, nip je hier aan je favoriete drankje. Kies voor de fruitige Fragolina Spritz met Aardbei of de verrassende Electric Cherry Spritz met Amaretto – geschonken in samenwerking met Villa Massa. Hier drink je dus spritzers zoals je ze nog nooit hebt geproefd. Luid het weekend in met de zonnestralen op het gezicht en een spritz in de hand.

Met weekenden van 30+ graden in het vooruitzicht, is het lekker om even de verkoeling op te zoeken in de stad. Iedereen die weleens bij Pulitzer is geweest, weet over wat voor magische tuin het hotel beschikt. De Spritzeria opent iedere vrijdag, zaterdag en zondag in juli van 13.00 tot 20.00 uur. Je vindt ze in de tuin van het Pulitzer Hotel, op Prinsengracht 323.

Alles over de Aperol Spritz

De meest bekende spritzer is toch wel die met Aperol. Op een warme zomerse dag of juist op wintersport: een Aperol Spritz gaat er altijd in. Wil jij weten op welke terrassen in Amsterdam je de goedkoopste drinkt? Wij hebben het hier voor je op een rij gezet.

Liever zelf aan de slag? Met dit recept voor een frozen Aperol Spritz kom jij de zomer wel door.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.