Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Wat gaat Meghan Markle doen als ze single is? Dit zijn onze suggesties

Eerder deze week hadden we het over Prins Harry en wat hij gaat doen als hij weer single is. De echtscheiding van Harry en Meghan ligt namelijk op de loer. Maar hoe zal Meghan de draad weer oppakken? Dit zijn onze suggesties.

Dat het niet zo lekker gaat tussen Harry en Meghan, dat is duidelijk. Begrijp ons niet verkeerd: Harry en Meghan zijn nog lang niet afgeschreven. Toch is het duidelijk merkbaar dat het stel de wind niet meer in de rug heeft. Waar we eerst veel sympathie hadden voor de dappere move van Meghan en (vooral) Harry, blijkt van een vervolgcarrière nu niet echt sprake.

Een mogelijke scheiding

De zaken gaan dus niet zo lekker. Dit zal de nodige spanning op het koppel uitoefenen, dat begrijpen we goed. Toch had niemand verwacht dat het tot dit punt zou komen. Een paar weken geleden kwamen er namelijk roddels naar buiten over een mogelijke scheiding: Harry zou de advocaten al gebeld hebben.

Harry schijnt inmiddels in een hotel te slapen, dichtbij Meghan en de kinderen. Maar zeg je scheiding, dan zeg je geld verdelen. Meghan vraag een bescheiden bedrag van 80 miljoen dollar, mocht Harry bij haar weggaan.

Wat gaat Meghan Markle doen als ze single is?

Van 80 miljoen dollar kan je leuke dingen doen. Maar wat zal Meghan met haar tijd gaan doen? Wij denken een van deze dingen.

1. Acteren

Een logische gedachte, is dat Meghan weer gaat acteren. Dit is immers hoe zij aan haar bekendheid is gekomen en waar zij ervaring in heeft.

2. Activisme

Meghan ging in de podcast Archetypes in op stereotypen over vrouwen, met name door de lens van populaire cultuur en media. Wie weet zet ze deze feministische actie voort in andere vorm.

3. Stay at home mom

Met een divorce settlement van 80 miljoen hoef je in principe niet meer te werken voor je centen. Het kan dus goed zijn dat Meghan voor een leven uit de schijnwerpers kiest en veel tijd met haar kinderen doorbrengt.

4. Een boek schrijven

Harry heeft inmiddels een docu én een boek uitgebracht. Dat betekent dat Meghan één boek achterloopt. Het zou ons niet verbazen als ze haar avonturen met de royals nog één keer op papier zet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.