Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 15 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Squid Game seizoen 2: de maker van de show speculeert over het lot van Gi-hun

Zoals we allemaal weten komt er een tweede seizoen van de serie Squid Game. De Koreaanse Netflix-serie is nog steeds ontzettend populair en ook wij zijn fan. Niet zo gek, want de serie is ontzettend spannend en onvoorspelbaar. Nu speculeert de maker van de show over het lot van Gi-hun en hij onthult dat zijn lot wel eens een hele donkere wending kan nemen.

Wait, What?!?

Squid Game

Je hebt de serie vast al gezien, maar voor het geval dat hier toch een kleine samenvatting. Squid Game is een Koreaanse serie over een groep mensen die worstelen met financiële problemen. Precies om die reden worden ze aangesproken om mee te doen met een serie kinderspellen. De Squid Games geven ze de kans om een ontzettend groot geldbedrag te winnen en deze kans laten ze natuurlijk niet aan zich voorbijgaan.

De serie spellen bestaan uit kinderspellen die de spelers vroeger in hun jeugd hebben gespeeld. Toch komen ze bij het spelen van het eerste spel erachter dat er dodelijke gevolgen zitten aan het verliezen van een spel. Deze bloedstollende wending zorgt ervoor dat fans op social media compleet los gaan om de serie. Zo denken fans dat het spel wereldwijd wordt gespeeld en gaat er een theorie rond over de arbeiders en spelers in de serie.

Netflix Squid Game
Netflix

Fans hebben deze 7 fouten gevonden in Squid Game

Lot van Gi-hun

Na het kijken van het eerste seizoen van de serie, zijn fans natuurlijk razend benieuwd of er een tweede seizoen komt. Gelukkig bevestigt de maker van de show – Hwang Dong-hyuk – dat er een vervolg van de populaire Netflix-serie in de maak is. Hij voegt er ook aan toe dat Lee Jung-Jae zal terugkeren als hoofdpersoon Seong Gi-hun, maar er zit wel een wending aan.

Tijdens een virtueel panel met Weekly suggereert Hwang Dong-hyuk dat Gi-hun mogelijk naar de donkere kant overloopt. Hij vertelt, “The Front Man [Lee Byung-hun] who was also a past winner but became a Front Man, it’s like Darth Vader. Some end up Jedi and some become Darth Vader, right? I think that maybe Gi-hun will go through a certain critical point where he is put through a test as well.”

Squid Game rood haar
Netflix

Deze Jun-Ho-theorie zou Squid Game compleet veranderen

Wij zijn ontzettend benieuwd wat we in seizoen 2 van Squid Game gaan zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.