Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 9 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Steffy (24): ‘Ik denk dat mijn schoonvader in de drugshandel zit’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je de Bizarre Bekentenis van Steffy*.

‘Ik weet bijna zeker dat mijn schoonvader in de drugshandel zit’

Het geld kan niet op, bij de schoonfamilie van Steffy. Wat haar schoonouders doen voor de kost blijft echter altijd onbekend. Inmiddels zijn er zoveel signalen aan Steffy voorbij gegaan, dat ze het bijna zeker weer: haar schoonvader zit in de drughandel.

Hi Steffy, kan je iets meer vertellen over jouw relatie?

”Natuurlijk. Sinds drie jaar heb ik een leuke relatie. Ik ontmoette hem tijdens het stappen. En wat eerst leek uit te monden in een one night stand, is geëindigd in een serieuze relatie. Alles liep op rolletjes, alleen duurde het erg lang voordat ik zijn ouders ontmoette. Telkens als ik voorstelde om ze te ontmoeten, vertelde mijn vriend dat ze niet konden op dat moment. Achteraf gezien denk ik dat ze gewoon echt schuw waren voor het toelaten van ‘vreemde’ mensen in hun huis.”

Waarom denk je dat ze daar bang voor zijn?

“Ik weet zeker, of nou bijna zeker, dat mijn schoonvader aan drugshandel doet. Of een andere illegale handel. Het contante geld kan er niet op, hij is bijna altijd thuis en erg vaag over wat hij nou doet als werk. Hij handelt in karren op de bloemenveiling, zegt hij. Maar meer dan dat krijg ik niet los, ook niet bij mijn vriend.”

Waarom denk jij dat hij in het illegale circuit zit?

“Dat komt door meerdere dingen. Toen ik zijn bus mocht lenen voor mijn verhuizing, trok ik uit nieuwsgierigheid zijn dashboardkastje open. Hier vond ik 11 Blackberry telefoons. Nogal apart, vond ik.

Daarnaast wil hij overal waar het kan met cash geld betalen en is hij vaak ineens een paar weken weg. Waar hij dan zit wordt niet gezegd en vaak is het heel opeens. Ik denk dat hij dan vlucht of ergens zaken aan het doen is. Gek is het in ieder geval wel.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.