Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 20 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber is fan van de stick-on beautytrend en deelt foto op Instagram

We kunnen altijd terecht bij Hailey Bieber voor een dosis inspiratie. Dit bewijst ze maar weer, want ze werd deze zomer al gespot met de stick-on beautytrend. Hoewel opplakbare edelstenen en schoonheidsstickers een trend uit het verleden lijken maken ze weer een comeback voor 2021 en 2022 en als we ze bij Hailey Bieber zien snappen we wel waarom.

Je kan er alle kanten mee op.

Hailey Bieber

Hailey Bieber is niet alleen een ontzettend succesvol, maar ook een echt mode-icoon. Je hoeft maar even op haar Instagram-account te kijken en je vindt alle inspiratie die je nodig hebt. Maar niet alleen op het gebied van mode zorgt Hailey voor een dosis inspiratie, want ze geeft ons ook geregeld een kijkje in haar leven en deelt tips op het gebied van haar en make-up op haar YouTube-kanaal.

Zo gaf Hailey ons een kijke achter de schermen toen ze zich klaarmaakte voor het Met Gala, gaf ze ons een dosis outfitinspiratie voor onze volgende bruiloft en vertelt Hailey Bieber welke artikelen we het beste kunnen gebruiken als we last hebben van acne. Maar zelfs Hailey is wel een keer toe aan wat nieuws en dat laat ze zien met de stick-on beautytrend.

De make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner deelt een geniale eyelinerhack

Stick-on beautytrend

Stick-on beauty is de perfecte trend om je eyeliner te vervangen. We weten allemaal dat er elke week een nieuwe eyelinertrend bijkomt, maar deze eyelinertrends zijn soms ook ontzettend lastig na te maken. Zo zagen we de laatste weken de Graphic Cat Eye, Negative space liner en witte eyeliner langskomen, maar ook wij zijn nu toe aan wat nieuws.

Stick-on beauty is niet alleen de perfecte vervanging van eyeliner, maar kan ook je huid opfleuren of je manicure naar een hoger niveau tillen. Het is daarom niet zo gek dat de stick-on beautytrend steeds populairder wordt op social media en ervoor zorgt dat zelfs Hailey Bieber haar gebruikelijke zwarte eyeliner verwisselt voor een holografische cat eye.

Wij zetten de leukste looks voor je op een rij zodat je een dosis inspiratie krijgt voor jou eigen look.

Welke is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.