Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 7 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze vier producten laten je huid stralen als een celebrity op de rode loper

Wie wilt er nu niet een mooie glow over haar lichaam? Vooral wanneer je mooi sunkissed bent op vakantie. Deze prachtige stralende huid krijg je helaas niet zomaar uit jezelf, gelukkig zijn hier een aantal goede producten voor waardoor jij die mooie stralende huid krijgt. Denk aan de glans die celebs als Kendall Jenner en Hailey Bieber hebben op de rode loper, daar gaan we voor.

Er zijn een aantal producten die je huid in topconditie brengen, waardoor jij glanst als een A-lister.

Producten voor een glowy huid

Wanneer je een mooi kleurtje hebt gekregen, bijvoorbeeld op vakantie, is dit iets waar je vaak trots op bent en je dus ook graag laat zien. Hoewel je hiervoor niet altijd een product nodig hebt, kan het de glow wel versterken. Een stralende huid laat je er verzorgd uitzien. Dit zijn vier producten die we aanraden voor een stralende huid:

Garnier Body Superfood Nutri Glow Body Cream Vitamin C and Mango

Deze body cream van Garnier is een goede budgetproof optie voor een stralende huid. Het is een voedende crème met vitamine C. Doordat de crème 48 uur lang intensief voedt, zul je lang van een stralende huid genieten.

product lister
Garnier

Sol de Janeiro GlowMotions Glow Body Oil Rio Sunset Bronze

Het merk Sol de Janeiro heeft een body oil die speciaal gemaakt is om een stralende huid te krijgen. Het is een olie, dus het is makkelijk aan te brengen. Er zitten glitters in, waardoor je huid alleen maar meer opvalt en het heeft voedende ingrediënten. Verder heeft het een heerlijke geur, zoals we gewend zijn bij dit merk, van vanille, pistache en gezouten karamel.

product lister (1)
Sol de Janeiro

Rituals The Ritual of Karma Shimmering Body Oil

Een andere voedende body oil die ook nog eens een mooie glitter achterlaat op je huid waardoor je huid zal gaan stralen, is de The Ritual of Karma Shimmering Body Oil. De olie heeft een geur van witte thee en lotusbloem en geeft een mooi brons-effect aan je huid.

product lister (2)
Rituals

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil 

Dit product van Lancaster is perfect voor op vakantie. Deze Golden Tan Maximizer After Sun Oil kalmeert de huid na een lange dag in de zon en hydrateert de huid goed. Ook zorgt deze body oil voor een langdurige gouden gloed en behoud je je eigen kleur langer.

product lister (3)
Lancaster

Dit zijn de beste serum foundations voor een natuurlijke glow

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.