Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 19 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Stranger Things-fans hebben allemaal dezelfde theorie over de schoolbegeleider in seizoen 4

Als je een echte fan bent van Stranger Things, dan is de kans groot dat je de eerste helft van het vierde seizoen allang hebt uitgekeken. Fans begonnen op 27 mei namelijk direct met het bingen van het nieuwste seizoen. Nu hebben fans allemaal dezelfde theorie over de schoolbegeleider in seizoen 4 en wij zijn in shock.

WHAT?!?

Stranger Things

Na drie jaar lang wachten was het eindelijk zover: 27 mei verscheen de eerste helft van het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix. Fans begonnen direct met bingen en hadden allemaal dezelfde reactie. De eerste helft van Stranger Things was weer spannender dan ooit en bestond uit maar liefs 7 aflevering, maar die hadden fans natuurlijk zo uitgekeken.

De tweede helft van seizoen 4 verschijnt op 1 juli op Netflix, dus fans moeten nog even wachten op nieuwe afleveringen. Toch blijven ze ondertussen druk bezig met de populaire serie. Er gaan op social media namelijk ontzettend veel theorieën rond over Stranger Things en de nieuwste heeft alles te maken met de schoolbegeleider van Hawkins High School.

Deze hilarische Stranger Things seizoen 4 memes en tweets wil je vandaag nog zien

Fan-theorie

Zoals je inmiddels weet, gaan er in seizoen 4 van Stranger Things meerdere tieners in Hawkins dood door Vecna. De griezel uit het Upside Down richt zich op mensen met een trauma en ging daarom ook achter Max aan. Zij worstelt namelijk met de dood van haar broer Billy, die aan het eind van seizoen 3 werd vermoord door een Mind Flayer.

Max, Dustin en Lucas legden de link nadat ze zich realiseerden dat alle slachtoffers van Vecna met mevrouw Kelly hadden gesproken. Toch denken fans dat schoolbegeleider Kelly een hele andere rol heeft. Zij denken namelijk niet dat zij de kinderen helpt, maar eigenlijk met Vecna samenwerkt en voor hem de ideale slachtoffers uitzoekt. Een TikTok-gebruiker zag namelijk een ketting om Kelly’s nek die eruit ziet als een klok in een sleutel en je hoort het geluid van een klok tikken tijdens het gesprek van Max.

@ladybug5489 SPOILERS FOR SEASON FOUR #strangerthingstheory ♬ eredeti hang – Hey&lt3

Zó oud zijn de castleden van Stranger Things in het echte leven

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.