Noah Korevaar
Noah Korevaar Entertainment 9 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Stranger Things seizoen 4: Netflix komt met trailer en releasedatum

Het is al bijna twee jaar geleden dat we een nieuw seizoen van Stranger Things hebben gekregen. In de zomer van 2019 kwam seizoen drie uit op Netflix. Sindsdien hebben fans lang, heel lang moeten wachten. Gelukkig is het nu tijd voor seizoen 4.

De pandemie gooide meermaals roet in het eten. De productie werd begin 2020 stilgelegd toen het virus los ging. Pas september vorig jaar kon men weer verder, met horten en stoten.

Stranger Things seizoen 4

Met resultaat: Netflix heeft een trailer gedropt en we weten nu dat Stranger Things seizoen 4 in 2022 uit gaat komen. Nog langer wachten dus. Ben je nog niet aan de serie begonnen en/of wil je niet gespoild worden? Klik dan vooral weg, want zowel wat we hieronder schrijven als de trailer bevat semi-spoilers voor de afgelopen seizoenen. ⚠

Epische climax

In de zomer van 2019 zagen we in seizoen 3 van Stranger Things hoe Mike, Will, Eleven, Dustin en Lucas het opnamen tegen de Mind Flayer. Met een episch gevecht in Starcourt Mall als climax. Een emotioneel moment, want Hopper leek zich op te offeren en te sterven. Balen, want het personage van David Harbour is één van de hoogtepunten van de Netflix Original. Later bleek gelukkig dat hij in een Russisch gevangenenkamp zat.

Ondertussen namen Eleven, Will en de gehele Byers-familie afscheid van Hawkins. Ze hopen eindelijk de traumatische gebeurtenissen achter zich te laten. Gelukkig voor de kijker lijken ze daar niet in te slagen.

Mysterieuze trailer

Het nieuwe voorproefje op Stranger Things seizoen 4 belooft namelijk een epische achtbaanrit. Naast momenten uit de vorige drie seizoenen zien we ook korte nieuwe beelden. Zoals Eleven in de handen van een mysterieuze vijand en Hopper die zeker nog onder de levenden is. Sterker nog, hij komt in actie met een vlammenwerper. Ondertussen verkennen Steven, Lucas, Max, Dustin, Nancy en Robin een verlaten gebouw.

Stranger Things seizoen 4: deze nieuwe karakters worden aan de cast toegevoegd

Oftewel, we weten nog praktisch niks over het vierde seizoen. En dat is maar goed ook. Stranger Things is juist door de mysteries die ontrafeld worden zo sterk. Met Rusland als toneel en het vertrek uit Hawkins is de scope van de Netflix Original grootser dan ooit. Laten we hopen dat het lange wachten de moeite waard was. Op naar 2022! Hopelijk krijgen we snel een exactere releasedatum te horen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.