Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 17 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor fans van de serie Suits: er komt een nieuw seizoen aan

Goed nieuws voor alle Suits-fans. De serie krijgt namelijk een nieuw seizoen. Ook al is de serie al een tijdje gestopt, in 2019 om precies te zijn, kunnen wij binnenkort weer nieuwe afleveringen op Netflix verwachten. De afgelopen weken werd al gehint op een comeback, dus het nieuws komt niet geheel onverwachts.

Wat wel onverwachts is, is dat Suits een hele andere insteek krijgt. Wij vertellen er meer over.

Nieuw seizoen Suits

Hoewel er nog weinig duidelijk is over de serie, is wel bekend dat het geen vervolg wordt op de vorige seizoenen van Suits. Wel is Aaron Korsh weer de maker van de nieuwe afleveringen, net zoals de vorige seizoenen waar Gabriel Macht, Patrick J. Adams en Rick Hoffman de hoofdrollen vervulde.

Of we de oude personages terugzien is een groot mysterie, want er werd bekend gemaakt dat Suits ook nieuwe personages zou krijgen. Wie dat precies zijn, is nog niet bekend. Ook de setting wordt anders.

Het einde van Suits

Waar waren we ook alweer gebleven? Spoiler alert: seizoen 9 had veel hoogtepunten. Zo trouwen Louis en Sheila na een lange en rumoerige periode met elkaar. Donna is bruidsmeisje tijdens de bruiloft, omdat de zus van Sheila niet kan komen. Als de bruiloft bijna is afgelopen, dropt Harvey de vraag der vragen bij Donna, waardoor de twee eindelijk (want ja, dat duurde even) met elkaar trouwen. Ook besluit het stel naar Seattle te verhuizen, om met Mike en Rachel samen te werken. Daarnaast krijgt Kristina promotie tot partner, ze had namelijk een belangrijke rol gespeeld om Faye weg te krijgen. Toch komt er dus geen vervolg op dit verhaal, maar wij kunnen niet wachten op de nieuwe versie van Suits.

Veel bekeken serie

Dat Suits veel werd bekeken is niet zo gek. Dit kwam voornamelijk doordat niemand minder dan Meghan Markle, een van de hoofdrolspeelsters, veel publiciteit kreeg door haar huwelijk met Prins Harry. Zij is voor het laatst in het zevende seizoen van Suits te zien. De hoge kijkcijfers waren een reden om een klap te geven op een nieuw seizoen van Suits.

Meghan Markle gespot bij fastfoodketen In-N-Out, dít bestelt zij daar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.