Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 30 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze make-uptrend gaan we komende zomer op ieder festival zien

Een make-up trend die nu viraal gaat op TikTok is sunset blush. De sunset blush gaat volgens velen de nieuwe trend zijn voor deze zomer. Niet alleen bij ‘het gewone volk’, maar ook onder celebs. Zo is de look bijvoorbeeld al gezien bij Jennifer Lopez. De look laat mensen denken aan een zonsondergang, vandaar de naam.

Wij laten je zien wat je nodig hebt voor deze sunset blush look en hoe je deze creëert.

Sunset blush is de make-uptrend van zomer 2024

Wie houdt er nu niet van een mooie zonsondergang? Het doel van de sunset blush is om deze zonsondergang weer te geven op je jukbeenderen en wangappeltjes. De kleuren van deze zonsondergang staan centraal in deze look. Het mooie aan een sunset blush look is dat je zelf de kleuren kunt bepalen. Voor de look heb je namelijk twee verschillende kleuren liquid blush nodig en een liquid highlighter. Wij delen de kleuren van de bekendste sunset blush look, van Alissa, die door vele wordt nagemaakt en helemaal viraal ging op TikTok.

De producten die je nodig hebt

De eerste blush die je nodig hebt voor de look is de Camo Liquid Blush van e.l.f. in de kleur Hot Pink. De blush is maar €8. Het is een vloeibare blush, dit is van belang omdat dit ervoor zorgt dat beide kleuren mooi in elkaar blenden.

Douglas

De tweede blush is van hetzelfde merk en dezelfde lijn, namelijk de Camo Liquid Blush van e.l.f. maar dit keer in een fel orangje kleur, de kleur heet Gorg Orange. Het is een kleur die je wellicht normaal gesproken niet zomaar zou kiezen maar in deze sunset blush look is het de perfecte blush.

Douglas

Als laatste is een goede liquid highlighter erg belangrijk om deze look te creëren. Alissa gebruikt in haar TikTok de Milani Strobe Light Liquid Highlighter. Ook bij de highlighter is het van belang dat het een liquid highlighter is. Alleen hiermee ga je het tot een mooi geheel kunnen blenden.

Lyko

Zo maak je de sunset blush look

Om de look van Alissa mooi na te kunnen maken, is het belangrijk om niet teveel blush aan te brengen. De blush van e.l.f. is goed gepigmenteerd dus je hoeft hier maar weinig van te gebruiken. Ook is het van belang dat je alles in een keer aanbrengt en tegelijk gaat blenden. Hieronder laat ze zien hoe het moet:

@alissajanay1

If only i was at the beach rn 🥲

♬ original sound – Alissajanay

Met deze 5 trucjes krijg je je nepsproetjes het mooist

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.