Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 20 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Met deze methoden krijg je een wittere glimlach, zonder je tanden te bleken

Een stralend witte glimlach: wie wil dat nu niet? Laten we eerlijk zijn, het concept van tanden bleken roept vaak wat negatieve gedachten op. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om je gebit iets witter te maken zonder je tanden te beschadigen.

Dus, als je op zoek bent naar een stralend wit gebit zonder gedoe, probeer dan deze methoden.

Tanden bleken op natuurlijke wijze

Begin jij je dag ook graag met een heerlijke kop koffie? Veel van de drankjes die we dagelijks consumeren, zoals thee, koffie en wijn, zorgen voor een minder witte glimlach. Roken is ook berucht om de schadelijke effecten ervan op onze tanden.

Hoewel tanden bleken bij de tandarts een optie is, is dit niet voor iedereen financieel haalbaar. Vandaar dat wij tips delen hoe je dit thuis kunt doen met producten die jij hoogstwaarschijnlijk al in je keuken hebt staan.

Kokosolie

Kokosolie is een product dat kan zorgen voor een witter en frisser gebit. Hoe werkt het? Heel simpel: je spoelt je mond voor 15 minuten lang met kokosolie. Vervolgens spuug je de kokosolie gewoon weer uit. De kokosolie heeft in deze tijd alle afvalstoffen verwijderd, wat leidt tot een helder gebit.

Mengsel van aardbeien en zuiveringszout

Het blijkt dat er bepaalde fruitsoorten een positieve werking hebben op je gebit. Zo kun je je tanden witter maken met een mengsel van aardbeien en zuiveringszout. Het zuiveringszout zou de vlekken verwijderen op je tanden en de aardbeien de verkleuring op je tanden minder maken.

Sinaasappelschil

In de schil van een sinaasappel zit een bepaalde zuur waardoor je tanden witter worden. Dit zuur kan op lange termijn je tanden aantasten dus doe dit niet weken achter elkaar. Zorg ervoor dat je de schil met de witte kant een aantal minuten tegen je tanden aan wrijft, daarna even spoelen en klaar.

Kurkuma

Hoewel kurkuma een gele poeder is, zou het toch echt voor wittere tanden moeten zorgen. Heb jij dus nog kurkuma over in je keuken, poets er dan je gebit mee.

Een tandarts gaat viral op TikTok nadat ze vertelt dat je voor het ontbijt je tanden moet poetsen

Dit is hoe vaak je je tandenborstel zou moeten vervangen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.