Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Sydney Sweeney straalt in haar rode Miu Miu-jurk en fans weten niet wat ze zien

Alle ogen waren gisteren op Sydney Sweeney gericht. De Euphoria-ster bracht namelijk haar innerlijke Jessica Rabbit naar boven in een prachtige rode jurk tijdens het Berlinale, het internationale filmfestival van Berlijn. De 25-jarige actrice heeft ons al vaker verrast met haar geweldige red carpet looks, maar deze spant misschien nog wel de kroon.

She ate and left no crumbs.

De look van de avond

Naast Kristen Stewart, Anne Hathaway en Sean Penn stond Sydney te stralen op de rode loper. De glitterende rode jurk van Miu Miu stond haar zo goed dat we met moeite onze ogen van haar af konden houden. Ze versterkte de look door het haar in een zachte bruine tint te verven, waardoor haar blauwe ogen ook direct naar voren kwamen. De look was all about het rocken van haar schoonheid en beter had ze dit niet kunnen doen.

Een real life Jessica Rabbit

Naast stralen op de rode loper is ze ook nog eens het middelpunt van de nieuwe film Reality, deze is op 18 februari in première gegaan. Berlinale was dan ook dé plek om te laten zien dat zij wel weet hoe je een rode loper moet rocken. De Hollywoodster werd al vergeleken met Jessica Rabbit, een fictief personage die altijd wordt beschouwd als één van de knapste geanimeerde personages in filmhistorie: een groot compliment om te krijgen. Sydney maakte de look verder simpel af met diamanten stud-oorbellen en een paar armbanden.

sydney sweeney
Sydney Sweeney attending the Reality Premiere as part of the 73rd Berlin International Film Festival (Berlinale) in Berlin, Germany on February 18, 2023. Photo by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

Fans reageren massaal

Sydney Sweeney liet op Instagram de look ook zien aan de hand van een aantal foto’s en video’s. Volgers werden razend enthousiast over de jurk en lieten dat via de comments massaal weten. Zo reageerde een volger: “I’ve been staring at this for 5 minutes straight. Just gorgeous”. Daarnaast reageerde iemand anders: “Never give that dress back, you owned it!” We zijn het er unaniem over eens: Sydney Sweeney heeft de rode loper compleet uitgespeeld.

Deze méga betaalbare oorbellen droeg Kate Middleton naar de BAFTA’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.