Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 14 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Tattoo stories: dit zijn de tatoeages van Billie Eilish

Billie Eilish is een van de bekendste artiesten die wij vandaag de dag kennen, maar over haar tattoos weten we iets minder. De 21-jarige zangeres is vrij gesloten over haar plakplaatjes. Toch hebben we door de jaren heen een paar glimpsen opgevangen van de drie die ze nu heeft en vertellen we je meer over de betekenis erachter.

En we moeten zeggen, het zijn een paar echte beauties.

De tattoos van Billie Eilish

Voor zover we weten heeft Billie op het moment drie tattoos, die ze niet al te vaak laat zien. Af en toe vangen we een glimp op van een van de drie body arts, en weten we ondertussen wel de betekenis achter elk van de tattoos. Of Billie nog meer tattoos neemt is nog maar de vraag. In een interview met Vanity Fair vertelde ze dat ze niet snel heel veel zal nemen: “No, I’m not gonna be all tatted up, but I have some more ideas. Right now, I feel pretty satisfied. I feel like, in a good zone with them.”

1. EILISH

De tattoo die we nog het minst hebben gezien zit op haar borstbeen. De naam EILISH staat in een gothisch font getatoeëerd. Billie heeft tegenwoordig steeds meer zelfliefde, en deze tattoo symboliseert dat. Het is een plek die niet snel wordt laten zien, alleen wanneer een bikini wordt aangetrokken. Op de Instagram van Annabel Zimmer konden we een sneek peak krijgen van de tattoo.

2. Draak

We hebben in een Instagram-post van Billie de helft ervan opgevangen, maar de zangeres heeft op haar been een draak laten tattoeëren die doorloopt tot aan haar heup. In de video waarin ze in haar stoel zakt kunnen we het bovenste gedeelte spotten. Het is de grootste tattoo die ze momenteel heeft. Of er een werkelijke betekenis weten we nog niet, maar draken staan meestal symbool voor empowerment, wijsheid en kracht.

3. Elfjes

De elfjes op de hand en pols van Billie hebben we het meest voorbij zien komen. Ze zijn gebaseerd op elfjes uit haar favoriete boek toen ze nog een kind was. Ookal draagt Billie vaak een soort handschoenen wanneer we haar zien, hebben we de tattoo al menig maal voorbij zien komen. Ze is er dan ook erg blij mee: that’s good to hear.

Dit wist jij nog niet over de Renaissance-outfits van Beyoncé

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.