Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 9 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

‘The Man With 1000 kids’ Jonathan deed aan sperma-roulette

Meestal zijn het de Amerikanen die het onderwerp zijn van de rare docu’s op Netflix, maar de nieuwste gaat over een Nederlander. Een Nederlander met héél veel kids, wel te verstaan. Jonathan Meijer is een serial donor en maakt heel veel vrouwen zwanger met zijn donorzaad. Doneren is legaal, maar hoe Jonathan dat aanpakt, is dat niet.

Je kijkt alle drie afleveringen met open mond en het wordt steeds gekker.

The Man With 1000 Kids

De Nederlandse Jonathan wordt ervan beschuldigd over de hele wereld moeders te hebben misleid om zijn kinderen te krijgen. De 43-jarige Jonathan heeft in april 2023 naar schatting tussen de 550 en 600 kinderen verwekt. Hij staat ingeschreven bij meedere sites, hij vliegt maandelijks naar Denemarken om daar te doneren en hij doneert ook gewoon zelf – waarna hij de potjes met sperma gewoon langsbrengt bij de hoopvolle moeders in spé. En om het nóg wat gekker te maken… sommige moeders worden op de ‘natuurlijke’ manier bevrucht: hij staat ook open voor seks.

Donorkartel

Dat Jonathan zo charmant overkomt, maakt dat hij heel lang door kan gaan. Maar als je afleveringen vorderen, kom je er achter dat hij helemaal niet alleen werkt. Het gaat om een soort donor-kartel, als het ware. Jonathan werkt samen met een man genaamd Leon en samen maken ze er al helemaal een potje (letterlijk) van. Zij maken de website ‘Verlangen naar een kind’, de website waar veel moeders Jonathan op gevonden hebben. Daar staan tientallen mannen als optie, maar als je ze aanklikt en terugherleidt kom je eigenlijk altijd op Jonathan en Leon uit. Soms maakte Leon een afspraak met een donormoeder, maar als zij dan niet enthousiast was schoof hij Jonathan naar voren.

Sperma-roulette

En wat al helemaal te bizar voor woorden is, is dat Jonathan en Leon dit zien als spelletje. Ze speelden namelijk een soort sperma-roulette – waarbij ze allebei hun sperma in een potje deden en dit verwisselden, totdat ze niet meer wisten welke van wie was. Dan gingen ze bezorgen: de vrouwen verwachten het sperma van Jonathan maar het kan ook net zo goed van Leon zijn. Maar dat er nóg een man in het spel was, wisten ze niet.

Inmiddels mag Jonathan niet meer doneren van de rechter en als hij dat wel doet staat hem een boete van 100.000 euro te wachten.

Mocht je het je afvragen, dit is hoe Virgil van Dijk eruit ziet met los haar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.