Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 16 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

The Ultimatum-kijkers zijn compleet in shock door dit moment in de seizoensfinale

De dramaserie The Ultimatum is nu al een paar weken een grote hit op Netflix. Wij snappen wel waarom, want de nieuwe datingshow zit namelijk vol drama. Fans lijken dan ook helemaal weg te zijn van deze nieuwe Netflix-serie en ze zijn compleet in shock door dit moment in de seizoensfinale.

What?!?

The Ultimatum

In The Ultimatum volg je zes verschillende koppels die voor een keerpunt in hun relatie staan. Ze willen graag gaan trouwen, maar één partner uit het koppel is niet zeker. Om die reden worden ze voor een ultimatum gesteld: of ze trouwen na acht weken met elkaar of ze gaan voor eeuwig en altijd uit elkaar.

In de show, die wordt gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey van Love Is Blind, worden hun relaties drie weken lang op de proef gesteld. Dit doen ze door de koppels met andere mensen te laten daten, om te zien of ze klaar zijn om te trouwen. Na deze drie weken komen ze bij elkaar en moeten ze er in vijf weken achterkomen of ze bij elkaar willen blijven of uit elkaar willen gaan.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de eerste aflevering van ‘The Kardashians’

Seizoensfinale

Fans lieten op Twitter al weten dat ze compleet in shock zijn over de realityserie. Toch lijkt het erop dat de seizoensfinale en de daaropvolgende reünie-aflevering nog schokkender zijn. Vooral door het stel Madlyn Ballatori en Colby Kissinger zaten de finale en reünie vol verassingen. Hoewel het er in de serie niet op leek dat dit stel het ging halen veranderde dat in de laatste twee afleveringen compleet.

Colby vroeg Madlyn namelijk ten huwelijk en het paar ging toen ter plekke trouwen, ondanks dat Madlyn eerder onzeker was. Bovendien onthulde het stel in de reünie-aflevering – die zes maanden na het experiment werd gefilmd – dat ze een dochter verwachten. Madlyn was op dat moment namelijk al zeven maanden zwanger.

Netflix

Reacties

Je snapt natuurlijk dat kijkers hierdoor compleet in shock zijn. Zo schrijft een kijker: “In utter disbelief over Colby and Madlyn getting engaged AND getting married all in one day?? They literally needed to walk away. What the f***?” Andere kijkers schrijven: “Madlyn and Colby getting married was not what I expected to happen”, “Wtf happened??? Did I miss an episode?? Something ain’t adding up.. [sic]” en “Colby married Madlyn on the spot so she had zero time to back out of the engagement….💀💀”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.