Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Fashion 27 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Goud of zilver? Met dit TikTok-filter ontdek wat het mooist staat bij de ondertoon van jouw huid

Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke kleur sieraden het beste bij je past. Gelukkig heeft TikTok hiervoor een filter dat op basis van je ondertoon bepaalt welke kleur sieraden het beste bij je past.

Wij laten je zien hoe het TikTok-filter werkt en waarop ze dit baseren. Nogal interessant, al zeggen we het zelf.

TikTok-filter voor zilveren en gouden sieraden

Veel mensen vinden het lastig om te bepalen of zilveren of gouden sieraden ze nu beter staan. Nu is dit natuurlijk persoonlijk en kun je dit zelf bepalen, maar er is een klein hulpmiddel waardoor jij de beste match van kleur kunt vinden op basis van je ondertoon. TikTok heeft hier een filter voor. Door dit TikTok-filter kun jij nagaan welke kleur het beste bij jou past. Het is een super simpele filter waar je zelf verder niks voor hoeft te doen. Het filter laat zien welke kleur ondertoon jij hebt en hierdoor kun je aflezen welke kleur sieraden hierbij past.

@ann.dyu

Ig im a mix?😋 #coloranalysis #goldjewelry #silverjewelry #myundertone #undertone #relatable #foryou #trythisout

♬ je ne sais pas – 🎧👑

Verschillende ondertonen

Een ondertoon is de kleur die je algehele teint van je huid bepaalt. Het is de onderliggende kleur van je huid die doorschijnt. Je hebt koele, neutrale en warme ondertonen. Bij een koude ondertoon hoort vaak een blauwachtige of rozige kleur. Een wat geligere ondertoon duidt op een warme ondertoon. Wanneer je geen van beide ziet, heb je een neutrale ondertoon.

Zo werkt het:

Het filter werkt super simpel, het kost je dus bijna geen moeite om te checken welke kleur sieraden het beste bij jouw ondertoon past. Je gebruikt het filter genaamd Green To Pink op TikTok. Het is belangrijk dat je de filter op een plek gebruikt met goed daglicht. Je kan het dus niet in de ‘s avonds of ‘s nachts doen. Ook is het belangrijk dat je op dat moment geen zware make-up of zelfbruiner op hebt. Ga in goed daglicht staan en gebruik het filter, je zult dan direct zien welke kleur het filter wordt. Als het filter een gele kleur aangeeft, betekent dit dat gouden sieraden je het beste staat. Geeft het filter een roze kleur aan, dan past zilveren sieraden het beste bij je.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.