Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 11 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Met dít haarproduct creëren TikTok-gebruikers sproetjes op hun gezicht

Zodra de zon weer begint te schijnen, betekent dit voor sommige vrouwen dat hun prachtige sproetjes weer (extra) tevoorschijn komen. Helaas is niet iedereen gezegend met deze vlekjes die behoren tot één van de zeven schoonheden. Hier hebben gebruikers van TikTok iets op gevonden. Zij gebruiken een haarproduct van L’oreal om ‘fake freckles’ op hun gezicht te creëren.

Magic retouch uitgroeispray voor sproetjes

Er gaat op dit moment een wel ietwat merkwaardige beautyhack rond op TikTok. Gebruikers van de app delen namelijk video’s waarin zij de magic retouch uitgroeispray van L’oreal gebruiken om sproetjes te creëren op hun gezicht. Je weet wel, die spray in een blauw flesje die kan worden gebruikt om je uitgroei in enkele seconden bij te werken.

Hoe gek het ook klinkt, het lijkt er inderdaad op dat de spray multifunctioneel is. De sproetjes die de TikTokkers creëren met de spray zien er namelijk bij de meesten super natuurlijk uit.

Hoe pak je dit aan?

@sydneypurl

Testing faux freckles 👀 #fakefreckles #frecklestutorial #freckleshack #fauxfreckles #lorealrootspray

♬ Get Into It (Yuh) – Doja Cat

@lovechloejane

🤯🤯🤯 : #LearnOnTikTok #FakeFreckles #FreckleSpray #MakeupHack #TikTokPartner (first saw this on @Ollie Rockabilly 🖤’s page!)

♬ Indian Summer – HOAX

Zoals in de bovenstaande video’s te zien is, is het bij het uitvoeren van deze hack belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat en niet teveel in een keer sprayt. Mocht je deze hack willen proberen, oefen dan eerst met sprayen op een papiertje.

Genoeg geoefend en ben je klaar om jouw nieuwe sproetjes te verwelkomen? Houdt dan de L’oreal spray zo’n 15 tot 20 centimeter van je gezicht en druk de knop van de spray heel voorzichtig in.

Zodra je tevreden bent met je sproetjes, kun je een beautyblender gebruiken om er voorzichtig overheen te deppen. Op deze manier zullen ze net even wat natuurlijker ogen. Gebruik vervolgens een setting spray om ervoor te zorgen dat de sproetjes de hele dag blijven zitten.

Epic fail

Dat het bij het uitvoeren van deze hack echt belangrijk is om zorgvuldig te werk te gaan, bewijst deze hilarische TikTok. @emilysheagraves probeerde de fake freckles-tutorial ook te volgen, maar dit verliep iets minder soepel dan verwacht.

@emilysheagraves

#duet with @sydneypurl

♬ Get Into It (Yuh) – Doja Cat

Dit is overigens niet de enige manier waarop zelf sproetjes creëren fout kan gaan. Eerder schreven wij al over dit meisje die een enorme blunder maakte tijdens het maken van sproetjes met henna. Wees dus voorzichtig met het zelf creëren van sproeten, voor je met een grote vlek of meerdere veel te donkere vlekjes in je gezicht rondloopt.

Ondanks deze fails is dit natuurlijk een super leuke hack om eens uit te proberen. Als je durft, tenminste!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.