Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 10 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze TikTok-hack laat zien hoe jij in 5 minuten de perfecte blow-dry creëert

Op social media lijkt altijd alles perfect. Nu weten we tegenwoordig dat dit een momentopname is, maar we zouden het best leuk vinden als ons haar soms ook zo perfect zat als dat van modellen en influencers. Helaas weten we alleen niet hoe we het dagelijks mooi kunnen stylen, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Deze TikTok-hack laat namelijk precies zien hoe jij in vijf minuten de perfecte blow-dry creëert.

Liefhebbers van föhnen, let op!

TikTok-hacks

TikTok de perfecte plek is om de nieuwste trends op het gebied van beauty en mode te vinden. Toch is dit niet de enige reden waarom wij zo van TikTok houden. Mensen van over de hele wereld delen op het platform namelijk ook hun favoriete tips en tricks voor eigenlijk alles en dit is nu opnieuw het geval. Er gaat nu namelijk een TikTok-video compleet viraal die precies laat zien hoe de perfecte blow-dry creëert.

Ben jij ook altijd zo blij met je haar als je net terugkomt van de kapper? Wij ook. Het is dan ook niet zo gek dat we helemaal enthousiast werden toen we deze TikTok-hack tegenkwamen. TikTokker Yasmina – @yazblends – laat in haar video precies zien hoe zij de perfecte blow-dry creëert en de video is al meer dan zes miljoen keer bekeken.

Deze 5 haartrends gaan viral op TikTok en wil je kennen voor komend jaar

De perfecte blow-dry

De techniek is – zoals de titel van de video al suggereert – een gemakkelijke manier om een perfecte blow-dry te creëren. De hack zorgt overigens niet alleen voor de perfecte haarstijl, maar is ook nog eens super makkelijk en je bent maar 5 minuten bezig.

Het eerste wat je doet is het splitsen van je haar in twee delen. Vervolgens draai je deze twee delen weg van je gezicht en zorg je ervoor dat je föhn heet is. Voordat je je haar begint te föhnen moet je ervoor zorgen dat je haar tot in de punten is gedraaid. Als de föhn eenmaal warm is ga je voor enkele minuten over je haar heen en laat je het vervolgens voorzicht voor 1 á 2 minuten afkoelen. Als deze minuten eenmaal om zijn ga je met je hand door je haren en je bent helemaal klaar. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo makkelijk.

@yazblends

Easy 5 minute Hair Hack! @behindthechair.com #fyp #hairtok #hairtutorials #hair #bocaraton

♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Deze viral TikTok-hack laat zien dat we nodig onze haarborstels moeten schoonmaken

Reacties

Deze hack is ontzettend populair en het regent dan ook positieve reacties: “Wow, this looks similar to the Dyson Air Wrap but doesn’t cost $600.” Andere fans schrijven: “I’ve been wasting so much time curling with a round brush 😭🤚”, “I used to do my hair like this for years and I promise it lasts” en “extra hot tip put hair spray on after while it’s still twisted 😏😏” Zelfs Paul Mitchell – een professionele haarstylist – reageert onder de video en zegt: “Oh this is good.”

Wij weten één ding in ieder geval zeker: deze TikTok-hack gaat ons uren aan tijd schelen en ons prachtig haar geven.

‘Anti blow-dry’ haar is de haartrend die je wilt proberen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.