Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 17 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack met een wattenstaafje zorgt ervoor dat jij jouw lipstick in no-time perfect aanbrengt

Ben jij geen professionele make-up artist en heb je regelmatig moeite met het netjes aanbrengen van je lipstick? TikTok is (alweer) here to help! Er gaat namelijk een hack rond die ervoor zorgt dat jij jouw lipstick moeiteloos en netjes aanbrengt. Alles wat je hier voor nodig hebt is een wattenstaafje en je favoriete lipstick.

Súper handig!

Wattenstaafje

TikTok is niet alleen een geweldig platform als het aankomt op dansfilmpjes en lipsync-entertainment: de app staat ook vol met super handige hacks. Zo zorgt deze hack ervoor dat je nooit meer doorlekt en laat deze hack zien hoe je een te strakke jeans eenvoudig wijder kunt maken.

TikTok staat ook vol met beauty-gerelateerde hacks. Een daarvan is deze handige (en eenvoudige) hack voor het aanbrengen van je lipstick. Alles wat je nodig hebt is een wattenstaafje en een lippenstift of lipgloss. In deze TikTok-video’s wordt gedemonstreerd hoe het precies werkt.

@planetrevolution

Have you tried this #beautyhack? 😱 #cleanbeauty #qtip #lipstickhack

♬ original sound – Planet Revolution 🌎

@hanninajla

i’m a hizard warry #kameliacosmetics #makeupmalaysia #makeuptips #makeuphacks #fypシ

♬ Everybody Loves Somebody – Dean Martin

Zoals je hebt kunnen zien zorgt deze handige hack ervoor dat je lipstick netjes wordt aangebracht en het product niet in de hoeken van je mond terecht komt. De hack is makkelijk uit te voeren. Je plaatst een wattenstaafje horizontaal tussen je lippen en brengt op deze manier de lippenstift aan. Het wattenstaafje zorgt ervoor dat de lipstick niet verder komt dan je lippen, wat zorgt voor een flawless resultaat.

Reacties

Voor sommige vrouwen zal deze TikTok-hack een overbodige luxe zijn, omdat ze de techniek van het lipstick aanbrengen in de loop van de jaren al goed onder de knie hebben gekregen. Toch kan de hack erg handig zijn voor de minder ervaren make-up liefhebbers onder ons: veel TikTok-gebruikers zijn namelijk enthousiast. Zo noemen verschillende gebruikers van de app de hack “a lifesaver”. Een ander schrijft: “I need to try this hack because it’s so hard for me to apply to my lips 😂”.

Ga jij deze handige hack ook uitproberen?

Adele bewijst dat ze deze TikTok-hack gebruikt met nieuwe foto op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.