Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 17 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans spotten een vreemd detail rondom de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar afgelopen weekend het ja-woord hebben gegeven. Het stel trouwde in Santa Barbara, dit keer voor het echie: Kravis had namelijk al eerder een Las Vegas-bruiloft, maar dat huwelijk gold niet voor de wet. Hoewel veel mensen super blij is voor het stel, valt veel fans iets op aan de bruiloft van Kourtney en Travis.

Het heeft alles te maken met de andere leden van de Kardashian-familie.

Bruiloft

Iets meer dan een maand na hun bruiloft in Las Vegas, waar geen huwelijksvergunning aan te pas kwam, hebben Kourtney Kardashian en Travis Barker het eindelijk officieel gemaakt. Hoewel er nog niet veel beelden van het huwelijk zelf naar buiten zijn gekomen, deelde TMZ wel wat foto’s van het tafereel. Daarnaast plaatste Kourtney gisteravond deze Instagram-post.

Op de eerste foto zien we Kourtney en Travis intiem (again) in een auto met “just married” erop. Daarnaast zien we meer foto’s van Kourtney en haar korte witte trouwjurk. We LOVE it.

Vreemd detail

Veel fans is iets opgevallen aan de bruiloft van Kourtney en Travis: namelijk de reactie (of eigenlijk, het gebrek aan reacties) van de andere Kardashians. Niemand van de Kardashian-Jenners zei of postte er ook maar iets over. Weird, vinden veel fans. Het is tenslotte niet iedere dag dat je legaal trouwt.

Terwijl Kylie een heleboel foto’s van de Billboard Music Awards plaatste – waardoor fans dachten dat ze de ceremonie misschien wel helemaal had overgeslagen – plaatste Khloé bikinifoto’s, deed Kim een Skims-promo en promootte Kendall haar tequila-merk. Ook momager Kris was op de socials met hele andere dingen bezig dan de bruiloft van haar oudste dochter, iets dat we niet van Kris gewend zijn. Fans zijn dus op z’n zachtst gezegd ‘in de war’.

Verklaring

Nu lijkt er toch een verklaring te zijn voor het gebrek aan reacties van de familie. Deze bruiloft in Santa Barbara was namelijk niet de laatste Kravis-wedding. De grote bruiloft (waar iedereen aanwezig zal zijn) zal plaatsvinden in Italië. Een bron vertelt aan People: “They had to legally get married first ahead of their big Italian wedding, which is happening very soon. “All the details are set and the whole family, including all the kids, are very excited.”

Toch vinden fans het nog steeds raar dat niemand van de familie iets schrijft of plaatst over de tweede bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Iemand op Twitter schreef hierover: “This must be the weirdest wedding by a Kardashian in history! Are they all ignoring the wedding, or were no cameras allowed, so no Kardashians showed up, or did Kourtney not invite them? Sure they will do another ceremony in Italy; but this was so weird!”

Wij zijn benieuwd of de familie enthousiaster zal zijn na de derde Kravis-bruiloft. Driemaal is tenslotte scheepsrecht.

Wil je ooit trouwen? Zoveel moet je sparen voor je bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.