Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTok-gebruikers zijn compleet obsessed met de blushes van Rare Beauty

Er komen bijna dagelijks nieuwe make-up producten op de markt. De ene nog mooier dan de ander, maar niemand heeft natuurlijk tijd en geld om al deze producten uit te testen. Gelukkig delen gebruikers op TikTok hun mening maar al te graag over de producten die ze gebruiken en hun mening over de blushes van Rare Beauty is maar al te duidelijk: ze zijn geweldig!

Heb jij er al een in je collectie?

Rare Beauty

Het is alweer even geleden dat Selena Gomez haar eigen make-uplijn Rare Beauty startte. Dit deed ze namelijk op 3 september 2020 en fans waren direct obsessed. De producten zelf waren namelijk niet alleen geweldig, maar de verpakking van Rare Beauty ziet er ook nog eens prachtig uit.

Sinds die tijd heeft Selena Gomez verschillende nieuwe producten toegevoegd en zijn er nieuwe kleuren van al bestaande artikelen verschenen. Zo is de Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty tegenwoordig in elf verschillende kleuren te verkrijgen en Selena heeft ook een nieuwe blush op de markt gebracht. De Stay Vulnerable Melting Blush is tegenwoordig ook een echte go-to onder de Rare Beauty-fans, maar de originele blush blijft toch de ultieme favoriet.

Het duizelingwekkende vermogen van Selena Gomez (die al geld verdient sinds haar 10e)

TikTok is fan

Gebruikers delen op TikTok namelijk massaal goede reviews over de Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty. Ze vinden niet alleen de kleuren waarin de blush komt prachtig, maar vertellen ook over de geweldige kwaliteit. Je hebt maar een klein beetje nodig, want de blush is super gepigmenteerd. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn in love.

Zo vertelt Yashora – @yashoras – in haar TikTok-video: “So this bad boy is really pigmented. She is really really pigmented.” Een andere gebruiker vertelt: “How pretty is that shade. OMG. Wow, wow, wow. This is so nice guys. Look how beautiful that is and it’s just blending over my powders so nicely. I’m really shocked.”

@yashoras Gorgeous gorgeous girls, always look sun kissed 🥰 @rarebeauty #fyp #rarebeauty #blushhack #makeuptutorial #beautyhacks #beauty #makeup #beautytok ♬ original sound – Yashora

@misspeytonsmith Trying @Rare Beauty ♬ original sound – misspeytonsmith

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.