Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 1 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Gezien op TikTok: zó creëer jij de perfecte mermaid waves zonder hitte

Wat wilde jij vroeger worden? Grote kans dat jij die vraag beantwoordde met ‘prinses’ of ‘zeemeermin’. Nu zou je, als je mazzel hebt, een echte prinses kunnen worden. Een zeemeermin is helaas niet mogelijk maar je kunt wel proberen om mermaid waves te maken. Dan lijk je er toch een beetje op.

Mermaid waves

Het zeemeerminnen-kapsel is helemaal in en past perfect bij je als je lang(er) haar hebt. Deze lokken gaan dan ook viral op TikTok en dat betekent gelukkig dat er talloze tutorials te vinden zijn. Zo is er ook een manier om dit kapsel te maken zónder hitte. Ja, je hoort het goed! Geen hitte, geen krultang.. niks. Het enige wat je nodig hebt zijn speciale Velcro haarkrulspelden (kijk bijvoorbeeld eens op Amazon).

TikTokker @laurenwolfe laat ons zien hoe zij dit heatless kapsel maakt:

@laurenwolfe

Fruit roll up Medusa🍭🐍 #heatlesshair #heatlesshairstyle #haircare #amazonfinds2021

♬ No Idea – 🫐

En met dit resultaat wil je het direct zelf gaan doen.

@laurenwolfe

Reply to @preswee RESULTS💁🏻‍♀️ I love!! thank you guys for being patient #heatlesshair #heatlesshairstyle #haircare #amazonfinds2021

♬ misery x cpr – jada

Deze krullers werken het beste als je haar 90% droog is. Doe ze ‘s avonds in en slaap er een nachtje mee. Dan kan je haar in de nacht verder opdrogen en heb jij in de ochtend een prachtig kapsel. Het enige wat je dan nog hoeft te gebruiken is een haarolie omdat je haar waarschijnlijk en beetje gaat pluizen. Het aanbrengen van zo’n olie duurt maar een paar seconden.. je kan dus zelfs wat langer blijven liggen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.