Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 5 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Aaaah! deze TikTok video van Scott Disick en dochter Penelope Disick is zo cute

Penelope Disick en Scott Disick hebben zo’n lieve en grappige video op het TikTok account @pandkourt staan. Het is een video die ongetwijfeld herkenbaar is voor veel ouders. Nu ben jij dit wellicht nog niet, maar waarschijnlijk herken je dit van vroeger.

Weet je nog dat je bij een van je ouders hulp wilde vragen omdat je er niet uitkwam met rekenen? Helaas wist jouw vader of moeder het antwoord op de rekensom ook niet, dat is precies wat er in deze video weergeven wordt. Zo herkenbaar en cute.

@pandkourtAnd I have no idea what’s going on in math class and I come home and my dad knows less

♬ original sound – emily june

Wiskunde huiswerk met Scott Disick en Penelope Disick

In de video houden vader en dochter potloden en bloknoten vast en synchroniseren ze de TikTok-même regel: ”Ik weet niet wat er aan de hand is en ik wil het gewoon niet weten.” Haha!

De video die op TikTok werd gepost had de volgende caption: And I have no idea what’s going on in math class and I come home and my dad knows less. Mama Kourtney beheert Penelope’s TikTok-pagina, die al meer dan vier miljoen volgers heeft. Uhm, just a normal day in the life of a 10 year old.

Heeft Penelope Disick de nieuwste Instagram-foto van Kourtney en Travis gemaakt?

Kourtney en Scott filmen allebei af en toe de meest schattige video’s met hun dochter. Dus als je dit soort video’s als vaste prik op je tijdlijn wil zien dan moet je @pandkourt volgen.

Eerder schreven we een artikel over het feit dat Scott Disick buitengesloten zou worden door de Kardashian familie. Kris Jenner reageerde op de nare uitspraken door te zeggen dat dit nooit het geval zou zijn, omdat ze heel veel van hem houden. Wij denken zelf dat het vast wel mee valt. Wat denk jij?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.