Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 30 mei 2021
Leestijd: 4 minuten

De wavy bob is terug: 13x hoe je hem deze lente draagt

De bob is terug van weggeweest, en we klagen niet. We zien verschillende varianten terugkomen, zoals de strakke korte bob of de asymmetrische bob. Kortom: de bob is een kapsel dat we allemaal willen dragen aankomend lente- en zomerseizoen. Ook de wavy bob is een coupe die we gegarandeerd gaan zien.

We hebben dertien manieren verzameld om de haarstijl te dragen.

Wavy bob

Onze obsessie voor kapsels met een bob is nog lang niet tot zijn einde. Zo zijn verschillende varianten van het kapsel overal te vinden nowaydays, en dat is ook niet zo gek. De korte coupes zijn namelijk perfect voor het zomerse weer dat eraan komt.

Één van die varianten is de wavy bob, een bob met een lichte slag of krul erin. Dit kapsel geeft je look een flinke twist, wat natuurlijk alles is wat we willen. De wavy bob is op verschillende manieren te dragen, zowel met een pony als half opgestoken. We hebben dertien verschillende manieren verzameld waarop je het kapsel kunt dragen.

1. Kort en recht

Korte boblijnen zijn on trend dit seizoen. De coupe zorgt voor een frisse en gezonde look, en dat is natuurlijk alles wat we willen. Door de korte lokken vallen de waves extra op.

2. Shag-achtige bob

De shag heeft een comeback gemaakt, en we zien hem overal terugkomen. Extra leuk is om de shag in een moderner jasje te steken, door het kapsel wat waves te geven. De lichte krullen zorgen voor de ultieme look: een combinatie tussen een shag en een wavy bob. Wij zijn fan.

3. 20’s inspired wavy bob

Haarstijlen die geïnspireerd zijn op de jaren twintig zijn weer helemaal terug, en dat is een trend die je niet vaak ziet terugkomen. De golvende lokken creëren een deftige en chique look.

4. 50’s inspired wavy bob

Niet alleen de 20’s inspired coupes maken weer een comeback, ook de jaren vijftig sluiten zich aan bij de categorie terugkomende trends. Deze simpele wavy bob met een zijscheiding is alles wat we willen dragen.

5. French fringe

Geef je bob een Franse twist met de French fringe. De soepelvallende pony is niet alleen super makkelijk te stijlen met een föhn, maar ziet er ook nog eens zomers en leuk uit.

6. Middenscheiding

Een wavy bob hoeft helemaal niet per sé lichte golfjes te bevatten, het kunnen ook soepelvallende en doorgekamde krullen zijn. Hiermee creëer je net een wat opvallendere wave. Met deze wavy bob met middenscheiding zit je altijd goed.

7. Beachy waves

Met het zomerse weer in aantocht, is het weer tijd om onze beachy lokken te showen. De golvende bob in combinatie met lichte beach wavesis de perfecte coupe voor de zomer, vooral als je wat lichte highlights toevoegt. Creëer mooie beachy waves met een fijne mousse of gewoon de stijltang.

8. Opvallende wavy bob

Wanneer je én een gloednieuwe coupe en een opvallend kleurtje wilt, is dit felroze kapsel met golvende lokken perfect voor jou. Durf jij het aan?

9. Curtain bangs

Laat je golvende bob nog beter en soepeler vallen met een simpele curtain bang. Wij zijn groot fan van deze look.

10. Korte bob met pony

Ben jij niet bang om je lokken wat korter af te knippen en voor een compleet andere look te gaan? Dan wil je je wavy bob absoluut zo laten knippen. Het laat je nek en gezicht een stuk beter uitkomen.

11. Half opgestoken

Half opgestoken haarstijlen voegen veel toe aan je look. Je kunt het heel simpel maar toch stijlvol maken door met een kleine clip je haar naar achteren op te steken.

12. Twee haarkleuren

Geen idee welke haarkleur je wilt kiezen voor je wavy bob? Dat is deze dagen geen enkel probleem meer, want je kunt ze ook gewoon allebei nemen. Geef je bob een twist door twee verschillende haarkleuren te nemen, met de donkerste kleur onderop.

13. Diepe zijscheiding

Een diepe zijscheiding laat je coupe ineens een stuk anders lijken dan met een simpele middenscheiding.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.