Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 20 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker komt met zijn favoriete babynaam en het internet heeft een mening

Het raden naar de babynaam van Kourtney Kardashian en Travis Barker is in volle gang. Fans denken het al te weten, maar nu deelt Travis in een video met zijn dochter zijn favoriete babynaam. Zal dit ‘m worden?

Laten we zeggen dat niet iedereen even enthousiast is…

Travis Barker komt met zijn favoriete babynaam

In een TikTok-video van Complex gaat Travis Barker met zijn dochter Alabama Barker in gesprek over de ‘GOAT babyname’. Travis heeft meteen een naam in zijn hoofd, namelijk Rocky Thirteen. Uhm, oké.

Dochter Alabama is het er niet mee eens. “That’s so bad”, roept Travis’ 17-jarige dochter. Waarop Travis antwoordt dat hij dat weet. Toch zit er een diepere betekenis achter de naam, volgens Travis. “Rocky George played guitar for Suicidal Tendencies. And 13 is just the greatest number of all time”, legt hij uit.

Alabama zoekt het in de hoek van de horloges en begint namen te roepen, waaronder Audemars en Patek. En om eerlijk te zijn: Audemars is best vet.

@complex

“That’s just this name that’s been going through my head.” 😂 #GOATTalk #GOATBabyName #TravisBarker #AlabamaBarker

♬ original sound – Complex – Complex

Het internet heeft een mening

De comments onder de video van Complex zijn niet heel positief. “She clowns about Rocky but would name a kid Patek”, schrijft iemand over Alabama. Maar ook Rocky Thirteen valt niet bij iedereen in de smaak, iemand anders schrijft namelijk: ”So pet names? Cause that’s what it’s giving.”

Met deze video brengt Travis wel wat verwarring bij de fans, want die dachten de babynaam namelijk al geraden te hebben. Volgens hen gaat het jongetje Elvis heten, omdat Travis dit ooit in een comment onder een foto van Kourtney schreef. Iemand in de comments oppert ‘Presley’ en wij zijn direct verkocht. Het is een mooie link naar Elvis en klinkt mooi met Travis’ achternaam. Presley Barker, dat zien wij wel zitten.

Of de theorie klopt, daar komen we na de bevalling pas achter – of misschien pas een jaar na de bevalling. Even afwachten, dus.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.