Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Hier shop je de meest trendy loafers voor ‘t herfstseizoen

Of we het nou willen of niet.. de herfst komt steeds dichterbij. Je kunt gelukkig je zomerkleren nog even laten liggen, het blijft nog wel heel eventjes lekker weer. Maar vanaf september moeten we ook wel weer denken aan onze herfstgardarobe en om het je makkelijker te maken bespreken we graag welke items helemaal hot worden, zodat jij die op je wishlist kan zetten.

Vandaag op de planning? Loafers.

Hier shop je de meest trendy loafers voor ‘t herfstseizoen

Natuurlijk kan je deze schoenen ook in de zomer of herst dragen, maar ze zijn perfect voor die overgangsfase. Ook omdat je in loafers makkelijk sokken draagt, waar dit bij slippers of sandalen toch net anders is. Kan natuurlijk allemaal, maar is minder gangbaar. Loafers zijn chique en stoer tegelijk, hangt er een beetje van af of je de klassieke versie kiest of toch de moderne chunky variant. Om je op weg te helpen zetten wij de mooiste loafers op een rij, zodat jij er super stijlvol bijloopt dit najaar. Of je ‘t nou combineert met een broek of miniskirt, dat maakt niet uit. Heel veelzijdig, die dingen.

Marc O’Polo

Hier shop je grove loafers van gepolijst kalfsleer.

Marc O'Polo Loafers
Marc O'Polo

Vagabond

Ook bij dit Scandinavische merk scoor je de mooiste loafers, zoals het voorbeeld hieronder.

loafers
Vagabond via De Bijenkorf

Prada

Als je iets meer te besteden hebt kijk dan zeker even naar deze prachtexemplaren van het modehuis Prada.

loafers
Prada via De Bijenkorf

Unisa

Lakleren loafers zorgen toch voor een hele andere look. Deze items van Unisa laten dat zien.

Loafers
Unisa via De Bijenkorf

Eerder bespraken wij de grootste schoenentrends die we dit najaar gaan zien. Loafers waren daar zeker onderdeel van, maar ook de cowboy-en bikerboots maken een terugkeer, de klompjes krijgen weer heel nieuw leven ingeblazen en ook de wijde laars maakt een return. Meer weten over de laatste trends? Dat lees je hier.

Deze regenjassen houden je ook in de zomer droog, graag gedaan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.