Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Tristan Thompson wordt beschuldigd van vreemdgaan met dít Instagram-model

Twee jaar nadat hij vreemdging met Kylie Jenners ex-BFF Jordyn Woods, wordt Tristan Thompson weer beschuldigd van vreemdgaan op Khloé Kardashian. Tijdens de No Jumper Podcast claimde een Instagram-model dat ze eerder dit jaar naar bed is geweest met Tristan. En dat komt als een harde klap voor Khloé Kardashian.

Khloé en Tristan zijn alweer enige tijd samen en brachten ook de quarantaine samen door.

Tristan Thompson is vreemdgegaan

Op 22 april verscheen Instagram-model Sydney Chase in de No Jumper Podcast. Daar had ze het over een kortstondige romance met Tristan Thompson, die eerder dit jaar zou hebben plaatsgevonden. “He told me he was not in a relationship anymore, so I said OK. We talked, we hung out multiple times, we went out together, everything.” Volgens haar heeft ze de relatie beëindigd toen ze erachter kwam dat Tristan Thompson niet single was.

Dat de relatie van Khloé Kardashian en Tristan Thompson op zijn minst ingewikkeld te noemen is, is een understatement. Nadat hij in februari 2019 zoende met Jordyn Woods, leek hij te vechten voor het terugwinnen van Khloé’s vertrouwen in hem. Ze brachten de quarantaine samen door en in maart 2021 postte Khloé een foto voor zijn verjaardag op Instagram. Later postte ze ook meerdere foto’s met een grote diamanten ring om haar vinger, waarna er geruchten over een verloving ontstonden.

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian en Tristan Thompson hebben allebei nog niet gereageerd op de nieuwe geruchten, maar Khloé deelt wel meerdere quotes op Twitter. Ook op Instagram schreef ze in haar Story, “No amount of guilt can change the past and no amount of anxiety can change the future.” Het lijkt erop dat Khloé Kardashian terecht is aangeslagen door de nieuwe geruchten over Tristan Thompson. We wachten de reacties van zowel Khloé als Tristan af.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.