Julia Schaap
Julia Schaap Fashion 17 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner dropt tweede collectie met modemerk Khy en dat ziet er zo uit

De eerste collectie van het nieuwe modemerk van Kylie Jenner was een groot succes. Gelukkig hoefde we niet lang te wachten op een tweede collectie, waarin functionaliteit centraal staat. Precies op tijd voor dit winterse weer.

Wees er snel bij want er is al een groot deel uitverkocht.

Kylie Jenner lanceert Khy

Hoewel de jonge onderneemster al een aantal bedrijven op haar naam heeft staan, mocht een modemerk niet ontbreken. Onlangs lanceerde Kylie haar eerste collectie, wat een enorm succes was. De tweede collectie volgde snel, waardoor de mensen die misgrepen niet lang hoefde te wachten.

Tweede collectie

Terwijl leer bij de eerste collectie centraal stond, is dat bij de tweede drop niet het geval. Bij de tweede collectie komt comfort en stijl samen in puffer-jassen en fijne shirts. Naast basic kleuren, zoals beige, zwart en wit, zijn er ook een aantal items in een fel blauwe kleur. De tweede drop is een combinatie tussen vrouwelijk, stijlvol maar ook functioneel. Het is wel duidelijk dat Kylie op een missie is, om ook dit merk tot een groot succes te brengen.

Samenwerking met Entire Studios

De nieuwe collectie van Khy is tot stand gekomen in samenwerking met Entire Studios, bekend van hun werk met YEEZY. Sebastian Hunt en Dylan Richards sloegen samen met Kylie de handen in een, en kwamen tot een collectie die nogal afwijkt van de eerste collectie. Er zijn een hoop positieve reacties, waardoor er al een groot deel is uitverkocht.

@alyssaantocii

@KhyBrand second drop review…

♬ original sound – LYSS

Gemengde reacties

Toch waren er een aantal gemengde reacties op het nieuwe merk van Kylie. Zo beweerde de Amerikaanse designer Betsy Johnson, dat de nieuwe kleding was gekopieerd. Ook waren er een aantal negatieve reacties over de prijs van de kleding, mensen vonden het te duur. Toch gaf Kylie hier geen gehoor aan en knalde er een geweldige nieuwe collectie achteraan. Wij vragen ons af of dit nieuwe merk net zo’n succes gaat worden als Kylies andere bedrijven. We houden het in de gaten.

Boss babe – zoveel is realityster en onderneemster Kylie Jenner waard

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.