Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 6 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner gaat Kendall achterna en introduceert ook een eigen drankmerk

Met trots presenteert Kylie Jenner haar nieuwste onderneming: Sprinter, een drankmerk dat vodka vermengt met soda in een licht, verfrissend blikje. Slechts 100 calorieën per blikje, zonder toegevoegde suikers maar met een natuurlijke fruitsapzoetheid. Kylie Jenner kondigde dit gisteren aan, door middel van een Instagram post op haar eigen account.

Dit moet, volgens Kylie, de beste vodka-soda ooit zijn

Sprinter by Kylie Jenner

Het drankmerk en bedrijf heet dus Sprinter. Het zijn blikjes met daarin vodka gemixt met een soda. In één blikje zitten maar honderd calorieën, niet veel voor een alcoholisch drankje. Er zitten geen toegevoegde suikers in, het drankje is natuurlijk gezoet met fruitsap. Ze lanceren Sprinter met vier verschillende smaken. Je hebt Black Cherry, Peach, Grapefruit en Lime. Het doet denken aan de seltzers die in Nederland al erg populair zijn.

In een blikje zit een alcoholpercentage van 4.5%. Kylie heeft langer dan een jaar samengewerkt met drankontwikkelingsexpert Chandra Richter om verschillende smaken te testen voordat ze op de uiteindelijke vier smaken terechtkwam. Kylie Jenner gaf zelf aan dat het de beste vodka soda is die ze ooit heeft geproefd.

Het is nog niet duidelijk of je de blikjes uiteindelijk ook kunt bestellen, tot nu toe weten we alleen dat ze verkocht gaan worden vanaf 21 maart bij bepaalde retailers in de Verenigde Staten. De blikjes kunnen alleen gekocht worden in een pakket met acht blikjes, dit pakket kost je $19,99.

Instagram @drinksprinter

De aankondiging

Kylie Jenner plaatste gisteren een video op haar eigen Instagram-account waarin ze in een zwembad zwemt in een kleine zwarte bikini. Tijdens het zwemmen neemt ze een slok van haar blikje vodka soda, in de smaak grapefruit. In een eerder geplaatste TikTok op Kylie haar account waren de blikjes al eerder te zien. In de TikTok is te zien dat ze poseert met een 8-pack van haar eigen Sprinter blikjes.

Onder de post staan veel negatieve reacties. ”Mediocre makeup brand, skin brand, baby brand, a clothing line that doesn’t make sense, a perfume and now this. I get it I do but why not just focus on one thing make it be able to stand on its own before starting something else” luidt de meest gelikete comment.

@kyliejenner

♬ Intergalactic Janet – Ley Soul

Kendall Jenner

Kylie treedt in de voetsporen van haar oudere zus Kendall. In 2021 lanceerde Kendall namelijk haar 818 Tequila. Kendall gaf toendertijd aan dat ze bijna vier jaar lang bezig is geweest met het ontwikkelen van de beste tequila. Ze heeft destijds tientallen blinde smaaktesten uitgevoerd, uitstapjes naar de distilleerderij gemaakt en anoniem meegedaan aan wereldproefwedstrijden en deze gewonnen. De tequila werd ook gelanceerd in vier verschillende smaken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.