Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 5 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

De tattooshops zijn weer open: 20x inspiratie voor een kleine tattoo

Na maanden inspiratie opdoen voor die ene tattoo die we zo graag willen, mogen we dan nu eindelijk weer. De meeste contactberoepen mogen weer beginnen en ook de tattooshops openen hun deuren weer. En dat is natuurlijk iets waar we ons ontzettend op hebben verheugd.

Wil jij binnenkort een kleine tattoo laten zetten, maar heb je nog geen idee wat? Deze twintig kleine tatoeages geven je inspiratie.

Kleine tatoeages

De één gaat voor een sleeve, de ander gaat voor een kleine minimalistische achter het oor. Het aanbod is eindeloos en voor iedereen heeft een tattoo een andere betekenis – dat is wat tattoos ook zo speciaal maakt.

Om die belangrijke betekenis te benadrukken, hoeft je tatoeage helemaal niet zo groot te zijn. Less is more. Een klein plaatje is net zo speciaal en betekent misschien wel meer voor jou dan een grote tattoo die iedereen kan zien. Ook is een kleinere tatoeage de perfecte eerste tattoo. We hebben onze twintig favorieten verzameld zodat jij inspiratie op kunt doen voor je volgende plaatje.

1. Een bij

2. Sierlijke tekst

3. Roos

4. Jaargetal

5. Hartje

6. Gedetailleerde golven

7. Kleine sterren

8. Een kleine tattoo van kleurrijke bloemen

9. Zonnetje

10. Pijl en boog

11. Stipjes

12. Sterrenbeeld

13. Een kleine vlinder

14. Ster

15. Alien

16. Coordinaten

17. Pootje

18. Slang

19. Een kleine tattoo van een lotus

20. Maan

Na het zien van deze mooie tattoos, kun je niet wachten de eerste en beste tattoo-artiest te bellen en een afspraak in te plannen. De kleine tatoeages zijn bijna verslavend, zo leuk zijn ze. Ze zeggen ook niet voor niets ‘klein maar fijn’, want dat zijn deze plaatjes zeker. Wij zijn fan. Welke kleine tatoeage is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.