Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity Nieuws 19 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

De vader van Britney Spears spreekt zich voor het eerst uit sinds de rechtszaak: ‘I don’t know if she’d be alive’

Als het gaat om Britney Spears, dan zijn er altijd wel mensen die zich zorgen maken om de 41-jarige zangeres  – maar op dit moment nog net een beetje meer. In alle commotie over de blote beelden die Britney dit weekend deelde, sprak ook haar vader zich voor het eerst uit sinds het verliezen van de rechtszaak. Hij had wat te zeggen…

Volgens hem had Britney het niet overleefd zonder zijn ‘begeleiding’.

De vader van Britney Spears spreekt zich voor het eerst uit sinds de rechtszaak

Jamie, zoals Papa Spears heeft, gaf zijn eerste interview in tien jaar. Vorig jaar november kwam er een einde aan de bewindvoering van Britney, wat voor velen als een overwinning voelde. Toch denk Jamie daar anders over, volgens hem waren de maatregelen nodig om haar in leven te houden en om de band met haar zoons, Preston en Jayden, in stand te houden.

Tijdens een interview met The Mail on Sunday vertelt Jamie het volgende: “It’s been one hell of a time. But I love my daughter with all my heart and soul. Where would Britney be right now without that conservatorship? And I don’t know if she’d be alive. I don’t.” En ook over hara band met haar kinderen heeft hij een mening. ”For protecting her, and also protecting the kids, conservatorship was a great tool. Without it, I don’t think she would have got the kids back.”

Britney Spears heeft gedwongen een spiraal door curatorschap van haar vader

Spears beweerde dat zijn dochter blut was toen de curatele inging, hoewel ze naar verluidt op dat moment toch een goede 50 miljoen dollar waard was. Over de intenties van Jamie Spears zijn de meningen erg verdeeld. Want hoewel hij in dit interview klinkt als een liefdevolle vader, is het erg discutabel of hij nou echt het beste met zijn dochter voor had…

Momenteel heeft Jamie Spears geen contact met zijn dochter. Ook spreekt hij zijn twee kleinzoons niet. De twee tienerjongens wonen momenteel bij hun vader Kevin Federline.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.