Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Love & Life 6 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Single op Valentijnsdag? Deze cadeautjes kun je aan je beste vriend(in) geven

Nog even en het is Valentijnsdag, de dag waar we ons partner verwennen met chocola, leuke cadeautjes en natuurlijk een date. Wanneer je single bent op Valentijnsdag, iets wat alles behalve erg is, kun je ook je vrienden een leuk cadeautje geven. Het gaat tenslotte om de liefde: of dit nu voor jouw partner is of jouw beste vrienden.

Het is net zo leuk om je vriend(in) te verwennen op Valentijnsdag en met deze leuke cadeaus doe je dat zeker.

Valentijnsdag

Single zijn op Valentijnsdag kan voor de één heerlijk zijn, maar voor de ander een hel. Zo kruip je misschien liever voor de buis met een reep chocolade en een foute romantische film, of pak je juist de zakdoeken erbij en scroll je door alle schattige Instagram-foto’s van couples die je voorbij ziet komen. Jouw beste vriend of vriendin zit er misschien wel precies hetzelfde bij, wat eigenlijk bizar is, toch?

Waarom zou je elkaar niet in het zonnetje zetten? Valentijnsdag hoeft niet alleen over het waarderen van je relatie te gaan – het gaat natuurlijk ook over het waarderen van je familie en vrienden. Van kaarsen tot oorbellen: hieronder shop je de leukste cadeaus voor jouw ‘Valentijn’.

Besties – Leah Reena Goren (€18,99)

Het kan best lastig zijn een leuk en persoonlijk cadeau te verzinnen voor jouw beste vriend(in) voor Valentijnsdag. Gelukkig heeft Leah Reena Goren een boek geschreven over waarom beste vrienden zo belangrijk en fijn zijn. Als dit geen leuk cadeau is, dan weten wij het ook niet meer.

Bol.com

Strawberry Truffels – Charbonnel et Walker (€15,95)

Chocola? Yes, please. Met deze heerlijke chocolade truffels met aardbei weet jij je beste vriend(in) wel te verwennen op Valentijnsdag.

De Bijenkorf

Lip Balm – Charlotte Tilbury (€32,00)

Tip: voeg er 2 toe aan je winkelmandje, want deze fijne lipbalm lipstick van Charlotte Tilbury is alles wat je nodig hebt in je leven.

De Bijenkorf

Rose Quartz – Skin Gym (€46,50)

Beauty rollers en Rose Quartz zijn dé beautytrends van nu. Wanneer je beste vriend(in) deze nog niet heeft is dit een perfect valentijnscadeau.

De Bijenkorf

Champagne Rosé Impérial – Moët & Chamdon (€18,95)

Je moet natuurlijk toosten op een leuke Valentijnsdag en met deze lekkere champagne gaat dat zeker lukken.

De Bijenkorf

Lipstick – Gucci Beauty (€40,00)

Met een lipstick zit je altijd goed. De fijne lipstick van Gucci Beauty voelt goed aan, blijft goed zitten én heeft een mooie kleur. Wat wil je nog meer?

De Bijenkorf

Glow Tonic – Pixi (€23,50)

Verwen je vriend(in) met een lekker selfcare momentje met deze toner. Een perfect cadeau voor Valentijnsdag, als je het ons vraagt.

De Bijenkorf

The Facial Spray Gezichtsspray – Mario Badescu (€30,89)

In deze fijne gezichtsspray zit Aloë Vera, wat ontzettend lekker ruikt. Het werkt kalmerend en zorgt voor een mooie gloed op je gezicht. Wanneer je BFF last heeft van veel stress, is dit een valentijnscadeau dat ze nodig heeft.

Douglas

Gedraaide kaarsen – Hay (€25)


Deze gedraaide kaarsen zijn het perfecte cadeau in deze donkere dagen.

Hay

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.