Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 12 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Vanaf deze datum is ‘The Kardashians’ seizoen 2 te zien op Disney+

Op 14 april verscheen het eerste seizoen van ‘The Kardashians’ op Disney+. Nog geen drie maanden later kwam alweer de laatste aflevering van de realityserie online en sindsdien zijn fans aan het wachten op seizoen 2. Gelukkig is het wachten alweer bijna tot een eind, want het tweede seizoen van ‘The Kardashians’ verschijnt sneller dan je denkt.

Wij vertellen je alles wat we weten.

‘The Kardashians’

Nadat Keeping Up With the Kardashians wisten fans even niet wat ze met zichzelf aan moesten. Gelukkig zijn de Kardashian/Jenner-zussen erg actief op social media, maar dit geeft niet dezelfde inkijk als een realityserie. Fans waren dan ook over the moon toen Kris Jenner een nieuwe realityserie, genaamd ‘The Kardashians’, aankondigde.

Zoals verwacht dat dit seizoen vol met drama, drama en nog eens drama. Zo zeiden fans allemaal hetzelfde over Tristan Thompson in de nieuwe serie en hadden fans het op Twitter ook massaal over Kylie Jenner en Kris Jenner in ‘The Kardashians’. Wij zijn dan ook heel benieuwd wat we allemaal in het tweede seizoen gaan zien.

Op deze grappige manier maakt Pete Davidson zijn debuut in The Kardashians

Seizoen 2

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want het tweede seizoen van ‘The Kardashians’ is al in de maak. In een inmiddels berucht Variety-profiel onthulde de familie al wat meer informatie over de toekomst van hun realityserie, maar nu is het bevestigd. Vanaf 22 september 2022 kunnen we namelijk weer genieten van de Kardashian/Jenner-familie.

Er is zelfs al een trailer gedeeld van het nieuwste seizoen van ‘The Kardashians’. Hierin is te zien dat we veel meer gaan zien over de bruiloft van Kourtney en Travis en ook Pete Davidson zal meer voorkomen in seizoen 2. Er is dus een heleboel waar fans naar uit kunnen kijken en ook wij kunnen nu al niet meer wachten.

Zet 22 september dus met een dikke stift in je agenda, want voor je het weet kan je weer genieten van je favoriete reality-familie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.