Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 3 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Vecna doet ‘About Damn Time’ bij Jimmy Fallon en dat wil je zien

Waarschijnlijk ben je een beetje in de war als je de titel leest en dat snappen wij maar al te goed. We zullen het je uiteraard even uitleggen, dus no worries. Jamie Campbell Bower speelt Vecna (en Henry en 001) in de hitserie Stranger Things. De Britse acteur is razend populair op het moment dus moet hij ook even aanschuiven bij Fallon Tonight. Daar praten ze over de rol van Vecna én de bizar lage stem, iets wat Jamie allemaal doet zónder effecten.

Jimmy vraagt hem dan ook om een aantal zinnen te zeggen in zijn Vecna-stem.

Jamie Campbell Bower bij Fallon Tonight

Bower is een acteur én zanger en hij spreekt ook nog wel eens stemmen in. Dat hij een goede stemcontrole heeft werd al eerder duidelijk toen bleek dat hij de stem van Vecna helemaal zelf produceerde – zónder effecten en nabewerking.

Heel erg knap als je Jamie zelf hoort praten in real life. Daarom vraagt Jimmy Fallon ook of hij ‘pleeeease’ een aantal zinnen in Vecna-style wil opzeggen. En hier is de catch: het zijn zinnen die Vecna zelf NOOIT zou zeggen. Zo moet hij een scene uit Notting Hill doen, The Titanic én.. Hij doet Lizzo’s ‘About Damn Time’.

Bekijk dit specifieke stuk vanaf 5 minuut 30:

Lustobject

Los van al zijn wonderbaarlijke acteerskills is Jamie ook nog eens erg populair bij de dames. Zijn Britse accent en zijn charmante gedrag naar vallen in goede aarde. En niet alleen Jamie, ook Vecna (??!!!) doet het goed. Buzzfeed Celeb daagt Jamie daarom uit om thirst tweets voor te lezen en daar op te reageren. Bekijk de beelden van Jamie die deze grappige tweets opleest hier.

Paris Hilton droeg twee verschillende schoenen bij Jimmy Fallon in New York City

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.