Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 5 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

You got Krissed – Alle Kardashians gaan verkleed als momager Kris en het is hilarisch

Ken je die TikTok-filmpjes nog? Dat er iets vreemds gezegd werd over The Kardashians en dat aan het einde van de video er een clip verscheen van een feestende Kris Jenner met ‘You got Krissed’ én het deuntje ‘Gitchie gitchie yaya dada’ van Lady Marmelade. Dat verwijst natuurlijk naar het feit dat de momager nog wel eens verdacht wordt dan bepaald nieuws ‘maken’ en daarna wereld in helpen. Denk aan de sekstape van Kim, of de relatie van Kim en Pete. Later werden de video’s ook gemaakt over andere onderwerpen.

De Kardashians vieren de verjaardag van hun moeder en gaan als Kris verkleed in verschillende era’s.

Kris Jenner-kostuums

TikTokker Romy maakt een compilatie van het Kris-feestje. Kim in de meme-outfit, Kourtney in een tracksuit + camera en Khloé en Kylie zijn een flink opgedirkte versie van hun eigen moeder. Aangezien het allemaal dochters zijn, lijken ze ook nog.

Hieronder zie je de #krissed video waar we het over hebben. Je hebt vast wel eens een video gezien met dit beeld erachter:

@elijahmelow

use this video as you will 💀 #krisjenner #youjustgotkrissed #krisjennermeme #fyp #elijahmelow

♬ original sound – 🎬 Eʟɪᴊᴀʜ

En dit is de Halloweenparty van de familie. Iedereen als een andere versie van Kris. Welke is jouw favoriet?!

@romy_talks_fashun

#krissed #halloweencostume #themeparty #costume #kardashian #kyliejenner #fypシ

♬ original sound – bestspedup

Controversiële kostuums voor de kids

Kim Kardashian postte vorige week een fotoreeks van haar kinderen tijdens Halloween, waarin ze allemaal verkleed waren als icons uit de jaren 90. Haar dichter Chi West mag dan pas vier jaar oud zijn, ze lijkt al een echte tiener in de Halloween-foto’s van het gezin. Ze is verkleed als Sade Adu in het nummer Smooth Operator uit 1980. Met haar lange vlecht, denim blousje en grote gouden oorbellen zou ze zo maar 15 jaar kunnen zijn. Bekijk de foto’s van Chicago West hier.

Veel volgers van Kim zijn dan ook stomverbaasd door volwassen look van haar dochter. “Chicago is coming for kendall’s head 😍”, reageert een fan. Een modelletje in de dop, zo te zien. “Chicago eating everybody up as usual!!!!!” en “Chicago slayed!!!!!”, zo wordt de kleine meid volop gecomplimenteerd.

Love it – Kris Jenner haar beste momenten ever als momager

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.