Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Ja ik wil: dit zijn de mooiste verlovingsringen voor elk budget

Het einde van het jaar brengt heel veel verschillende dingen met zich mee. Op werk is ‘t vaak druk en ook in je privéleven kan het vaak wat chaotisch aanvoelen. Breng je je nieuwe vlam wel of niet mee naar het kerstdiner? Ben je single en voel je je alleen? Of waarom lijkt het alsof iedereen zich nu verloofd? Voor dat laatste hebben we een antwoord: het is namelijk engagement season.

Wil je met me trouwen?

Engagement season beslaat de periode van Thanksgiving tot aan Valentijsdag. Vooral in Amerika wordt de grote vraag dan heel vaak gesteld, maar in andere landen is dit zeker ook zo. De reden? De feestelijke en soms romantische sfeer helpt vaak ontzettend mee. Romantisch diner bij kaarslicht, je kruipt wat vaker tegen elkaar aan, de lampjes overal.. hét recept voor extra verliefdheid en vaak net het druppeltje wat de verlovingsemmer doet overlopen.

Ben jij wel klaar voor de volgende stap in je relatie? En wil je éigenlijk wel dat je vriend of vriendin deze vraag aan je stelt? Dan moet je daar natuurlijk ook wel een passende ring bij krijgen. Want ehhhh – dat hoort er ook bij. Niet iedereen heeft dezelfde smaak of hetzelfde budget, dus daarom maken wij een lijstje dat bij iedereen past.

1. Gassan €1.520,00

Deze ring van Gassan is simpel maar toch héél erg shiny, met wat extra steentjes op de band. Ook niet bizar prijzig (alhoewel verlovingsringen sowieso niet heel goedkoop zijn)

Gassan
Gassan

2. Diamond Point €550

Eén woord: gorgeous. Deze ring van Diamond Point zorgt er wel voor dat je ja zegt toch?

De Bijenkorf
De Bijenkorf

3. O! Jewellery €690,00

Een prachtige ring van O! Jewellery, verkrijgbaar in twee kleuren.

O! Jewellery
O! Jewellery

4. Lucardi €399,99

Zit je iets krapper? No worries, er zijn verlovingsringen in allerlei budgetklasses. Deze ring van Lucardi is bijvoorbeeld hartstikke mooi én je bent geen duizenden euro’s kwijt.

Lucardi
Lucardi

5.Wouters & Hendrix €980,00

Deze prachtige ring van Wouters & Hendrix is heel elegant en subtiel maar schreeuwt toch ‘ik ben verloofd’.

Wouters & Hendrix
Wouters & Hendrix

6. Cartier €3.300

Een mooi cadeau in a little red box.. een aandenken voor het leven mag best wel van Cartier zijn.

Cartier
Cartier

7. Baunat €4.247

Voor als er iets meer geld uitgegeven mag worden: deze mooie glimmer van Baunat is een prachtige optie.

Baunat
Baunat

Abelstedt €2.900

Een ovale ring met nog meer diamanten? De klassieke verlovingsring, als je het ons vraagt. Bij Abelstedt hebben ze hele mooie.

Abelstedt
Abelstedt

Ben je er nog niet helemaal over uit? Ga naar Eenvoud

Mocht je een keer samen met je geliefde willen winkelen voor ringen, ga dan vooral naar Eenvoud in Amsterdam. Ze hebben daar heel veel mooie opties en alles kan ook helemaal speciaal voor jou gemaakt worden. Hieronder zie je een greep uit de verlovingsringen in verschillende prijsklasses:

Eenvoud
Eenvoud

Dit persoonlijke cadeau wil Meghan Markle doorgeven aan haar dochter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.