Julia Schaap
Julia Schaap Celebrity 6 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Het vermogen van Jonas Brother-Joe Jonas

Joe Jonas kennen we allemaal van The Jonas Brothers, maar daarnaast heeft hij ook een carrière als acteur. Joe is de laatste tijd veel in opspraak na het nieuws dat hij en Sophie Turner gaan scheiden. Of er veel van zijn vermogen overblijft is dus maar de vraag. Maar hoeveel is Joe eigenlijk waard? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Carrière van Joe Jonas

Joe Jonas werd in 1989 geboren in Casa Grande, Arizona. Hij begon zijn carrière in de Disney film Camp Rock. Tock brak hij pas echt door toen hij samen met zijn broers Nick en Kevin Jonas de poprockband The Jonas Brothers vormde. Sinds 2016 is Joe ook hoofdzanger van de band DNCE. Naast de twee bands, hield hij er ook een solo-carrière op na waar hij de single See no more heeft uitgebracht met Chris Brown.

Dit is het totale vermogen van Joe Jonas

Joe heeft als zanger in The Jonas Brothers het meest verdiend. Met de Remember This Tour verdiende The Jonas Brothers 1.1 miljoen dollar. Toch heeft hij zijn carrière uitgebreid en is nu ook producer en songwriter. Daarnaast heeft hij ook een aantal samenwerkingen met onder andere Calvin Klein, Diesel en Disaronno. Hier houdt hij gemiddeld zo’n 32 duizend dollar aan over per post. Ook is hij mede-eigenaar van Ohza, dit bedrijf maakt sangria. Daarnaast woonde Joe in een prachtige villa in Miami, maar deze villa is onlangs verkocht voor 15 miljoen dollar. Maar wat is Joe nou precies waard? Volgens Geo News is het totale vermogen van Joe Jonas, hou je vast, 50 miljoen dollar. Niet slecht.

Dateleven

Naast Sohpie Turner heeft Joe met meer bekende zangeressen gedate. Hij heeft met Taylor Swift gedate in 2008, maar maakte het op een hele kinderachtige manier uit. Hoe hij dat precies deed lees je hier. Hij heeft ook met Demi Lovato gedate van 2008 tot 2010, Blanda Eggenschwiler van 2012 tot 2014 en zelfs een paar maanden met Gigi Hadid in 2015. Als laatst is hij zelfs getrouwd geweest met Sophie Turner in 2019, maar daar blijkt ook een einde aan te zijn gekomen.

Holymoly! Dit is het bizarre vermogen van Harry Styles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.