Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Holymoly! Dit is het bizarre vermogen van Harry Styles

We weten allemaal dat Harry Styles op dit moment ontzettend lekker gaat. Naast de hits die hij uitbrengt, verdient hij ook goed met zijn acteerklussen. Onlangs was hij te zien in Don’t Worry Darling en My Policemen. Benieuwd wat het vermogen van Harry is?

Want ja, even kijken naar iemands spaarrekening is altijd leuk, toch?

Houd je vast: dit is de net worth van Harry Styles

Vooral in de tijd met One Direction heeft Harry serieuze knaken binnengeharkt, toch doet hij het solo ook niet slecht.

Het geld van One Direction

De One Direction-mania was jarenlang orde van de dag. Denk hierbij aan recordbrekende albumverkoop, verschillende tours en heel veel merchandise. Harry zat samen met Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne en Louis Tomlinson in One Direction. Dus ja, hij moest de winst delen. Toch bleef er genoeg over, want Harry was binnen no time miljonair.

Volgens de RIAA heeft One Direction 13,5 miljoen dollar aan digitale singles verkocht. Ondertussen zijn hun albumverkopen ook nog eens verbazingwekkend. Een voorbeeld: Midnight Memories uit 2013 was het best verkochte album van dat jaar, met 4 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.

Dan waren er nog de tours, met als paradepaardje Where We Are tour in 2014, die 290 miljoen opbracht. De Take Me Home tour van 2013 bracht 114 miljoen dollar op en de On the Road Again tour van 2015 bracht 208 miljoen dollar op.

Harry’s samenwerkingen

Daarnaast heeft Harry met zowel One Direction als solo samenwerkingen gedaan, waar een flink prijskaartje aanhangt. Harry was onder andere ambassadeur van Pepsi, Toyota, Mact’s en Gucci.

De muziek van Harry Styles

Na One Direction ging Harry solo en dat pakte goed uit. Met nummers als ‘Watermelon Sugar‘ en ‘As It Was‘ scoorde hij bizarre hits en dar levert geld op. Ook zijn tours zijn een groot succes, zo was hij deze zomer nog in Amsterdam. Met die tour verdiende hij zo’n 2,25 miljoen per avond. Tel uit je winst.

Zijn acteer-moneys

Harry is ook te bewonderen op het witte doek en we weten allemaal dat Hollywood goed betaalt. Voor zijn rol in Dunkirk kreeg hij waarschijnlijk veel geld, aangezien het de meestverdienende Tweede Wereldoorlog film werd, met 527 miljoen dollar wereldwijd. Don’t Worry Darling leverde hem 2,5 miljoen op. En dan is er nog My Policeman.

Harry’s merk en huizen

Dan zit er ook flink wat geld in Harry’s huizen. Hij bezit namelijk een huis in L.A. van 8,45 miljoen dollar, een appartement in NYC dat hem 8,7 miljoen dollar kostte, en drie huizen in Londen die samen 15 miljoen pond waard zijn. Ook heeft hij zijn eigen lifestylemerk Pleasing, wat de teller doet oplopen.

$$$ – dit is het totale vermogen van Harry Styles

Je voelt ‘m al aankomen, Harry heeft een bizar vermogen. Volgens de Celebrity Net Worth is zijn totale vermogen $100.000.000. Ja, dat lees je goed: honderd miljoen dollar!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.